View Single Post
Staro 07.11.2015., 01:14   #610
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Smoki_Gs Pregled postova
Moram priznati da mi je Cleveland od najdrazeg broda postao najgori.... 5 poraza za redom,range na 14.5 ... nema sanse s njim dobiti tier svoj,nikome nemozes prici.. ma smece
Je, i meni isto neki dan. Stvar je u načinu igranja. Čovjek se zanese s njim. Misliš da si jači ali zapravo samo uletiš u fajt iz kojeg nemreš van.

Ostani kao pratnja većim brodovima i rokaj po svemu što se približi. Ne ić solo jer nemaš oklop, a i Cleve je na zlu glasu. Ekipa čim te vidi prva si meta.

Što se tiče dometa, školuj kapetana za AFT i domet ide do 17.5km što je više od većine T7 i T8 krstarica (ako ne više, u rangu). Veći problem je što ti taj domet ne pomaže puno jer na 17.5 km granate lete 17 sekundi.

Danas uletio u bliski duel sa dva Clevea. Ne znam dal je pomogla kombinacija AFT, AP municije kad smo došli na ispod 7km ili što sam secundary sa ALT klikom stavio da se fokusira na metu do mene - no oba sam rješio. Rezultat na pola HP i sa dvije kupole manje & CQB nagrada (preko 20% HP štete naneseno secondary topovima).

Stvarno, meni kupole na Cleave-u pucaju ko kokice...

Da, izgubili taj match. Nije da sam puno mogao protiv Nagata, Myoko-a i Colorada koji su ostali protiv mene. Sa dvije kupole.

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Forum je pun reporta da su mijenjali disperziju granata kod nekih brodova..navodno je sad šira pa se žale...
Vidio sam komentar za Tirpitza. Ne znam dal je to stvarno smanjeno rasipanje ili je situacija ista kao sa Super Intendant skillom - u portu se i dalje vide npr 2 dima na DD-u, a u igri ih imaš 3.

Što se tiče patcha, sviđaju mi se novi zvukovi i grafika je poboljšana. New Mexico mi je sad načičkan čamcima za spašavanje. Nadam se da bar malo ublažuju granate.

Isprobao novu mapu, izgleda kao Fallout lol. Bolje, kao da se napucavamo na Marsu. Two Brothers ima puno više otoka na bokovima. Raj za skrivanje sa DD-ima.

EDIT: Odigrao dvije loše partije s New Mexico (rijetkost je da potonem, ali valjda zato što su 2h iza ponoći - dogodilo se u obje). Enivej, Furutaka na manje od 5km od mene čekam da se okrene i sprašim joj cijelu salvu u bok. Ode pol HP-a, ali to je to. Čini mi se kao over-penetracija. Par minuta kasnije još jedna Furutaka, gađam ju na manje od 4km samo sa prednjim kupolama. Ista stvar. Prije je to bio zagarantiran kill, citadela itd... Meni se čini ovako na prvu ozbiljan BB nerf sa tim modifikacijama AP streljiva. Nadam se da se varam.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 07.11.2015. u 02:55.
T}{OR je offline   Reply With Quote