View Single Post
Staro 06.11.2015., 23:42   #43
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
tebi je ovo normalno?!? to tak treba biti?

pa za ime kristovo današnji ati driveri imaju opciju "remove network streams" ili tako nešto koju kad odznačiš i dalje ne radi na idućem next-u... to je normalno? ma mogu biti moderator 1000 puta, ali nemoj mi pričati o nekom superiornom hardveru/softveru koji jednostavno ne radi kako spada.
ti se bar pokusavas argumentirano razgovarati, za razliku od tvog pajdasa

nego:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2499

ja mislim da covjeku treba dati bann.. opce je poznato da je kod radeona iskljucivo kriv driver, dok kod nvidije korisnik

salu na stranu, bubba je dobro rekao da se ocekuje vise od jednog takvog igraca kao sto je ATI/AMD koji drze godinama RADEONe na trzistu ,
svakako su softwareski tanji.. ali evo postoje na znake da pored neke "renesanse" u hardwareu koja nas ceka, da su se okrenuli i u popravljanje solidnog u nesto jos bolje u pitanju softwarea..

jer glupo je pljuvati po dosadasnjim driverima koji su generalno solidni, iako cinjenica je da neke specificnosti se ipak desavaju u posebnim situacijama iako se radi o promilima...

mene recimo da se vratimo na temu su ugodno iznenadile dvije stvari vezano za radeon software.. 1. izgleda da ce isti software biti koristen na svim plaformama, dakle i na linuxu 2. najavili su veliki boost u podizanju , te puno vecu preglednost i lakse podesavanje..

..i bar se ne treba registrirat da zacinim za kraj

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote