06.11.2015., 23:19
|
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Nastavno na Vaš e-mail, zaprimljen dana 31.07.2014., izvršili smo detaljnu provjeru baze podataka Hrvatskog Telekoma, te Vam u nastavku donosimo odgovor.
Provjerom je utvrđeno da je temeljem prethodnoga prigovora, spis broj 2294944 / 2014, proslijeđen zahtjev nadležnoj službi kako bi Vaš problem s korištenjem Moj Telekom portala bio riješen u najkraćem mogućem roku. Molimo za malo strpljenja i zahvaljujemo se na razumijevanju.
|
Citiraj:
Poštovani,
prvenstveno Vam želimo uputiti iskrene isprike radi nastalih neugodnosti uzrokovanih poteškoćama s Moj Telekom portalom, te Vas želimo obavijestiti kako je spomenuti problem u procesu rješavanja. Također, upućena je požurnica na nadležnu službu kako bi se rješavanje dodatno ubrzalo.
|
Citiraj:
Poštovani,
prije svega se želimo ispričati zbog neažurnog odgovora, te bismo željeli izraziti žaljenje radi navedenog i zahvaliti Vam na Vašim primjedbama.
Nastavno na Vaš e-mail, želimo Vas obavijestiti, kako smo poteškoću s funkcioniranjem Vašeg Telekom ID-a na Moj Telekom portalu, ponovo eskalirali nadležnoj službi na dodatnu provjeru i rješavanje.
|
E to se sredilo u 12-tom mjesecu nekako kada su mi ujedno iskljucili sve usluge a ja kakti mislim da selim liniju
Citiraj:
nastavno na Vaš prigovor za telefonski priključak obavještavamo Vas da je izvršena detaljna provjera baze podataka Hrvatskog Telekoma d.d.
Zbog situacije koju navodite u prigovoru upućujemo Vam iskrenu ispriku te napominjemo kako ovakvi slučajevi nisu praksa u poslovanju Hrvatskog Telekoma.
S ciljem ispravka nehotičnog propusta, izvršili smo umanjenje računa za mjesec prosinac 2014. godine u ukupnom iznosu 0,50 kn (PDV uključen) za stavku Naknada za ADSL samoinstalacijski paket, a priključenje na mrežu – akcija, nije naplaćeno na računu za mjesec prosinac.
Također, ovim dopisom obavještavamo Vas da zbog nehotičnog propusta zbog aktivacije ugovorne obveze za T Com usluge na predmetnom priključku, naknada za preseljenje neće biti zadužena naknadno. Ljubazno molimo da preostali dio računa za prosinac uplatite prema podacima s originalne uplatnice u iznosu 212,10 kn (PDV uključen).
Daljnjom provjerom utvrđeno je da je za predmetni priključak tijekom mjeseca siječnja 2015. godine evidentiran zahtjev za isključenje iz mreže HT-a te Vas ovim dopisom želimo obavijestiti da je proslijeđen nalog mjerodavnoj službi za storniranje naknade za prijevremeni raskid ugovora T Com usluga na računu za siječanj 2015. godine.
Nadamo se da smo ovim odgovorom otklonili razlog Vašeg nezadovoljstva te Vas srdačno pozdravljamo.
|
Malo je OT ali kada se sjetim svega moram malo dusu olaksati... Horror zivi je to bio 
|
|
|