View Single Post
Staro 06.11.2015., 23:19   #20
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Nastavno na Vaš e-mail, zaprimljen dana 31.07.2014., izvršili smo detaljnu provjeru baze podataka Hrvatskog Telekoma, te Vam u nastavku donosimo odgovor.
Provjerom je utvrđeno da je temeljem prethodnoga prigovora, spis broj 2294944 / 2014, proslijeđen zahtjev nadležnoj službi kako bi Vaš problem s korištenjem Moj Telekom portala bio riješen u najkraćem mogućem roku. Molimo za malo strpljenja i zahvaljujemo se na razumijevanju.
Citiraj:
Poštovani,
prvenstveno Vam želimo uputiti iskrene isprike radi nastalih neugodnosti uzrokovanih poteškoćama s Moj Telekom portalom, te Vas želimo obavijestiti kako je spomenuti problem u procesu rješavanja. Također, upućena je požurnica na nadležnu službu kako bi se rješavanje dodatno ubrzalo.
Citiraj:
Poštovani,
prije svega se želimo ispričati zbog neažurnog odgovora, te bismo željeli izraziti žaljenje radi navedenog i zahvaliti Vam na Vašim primjedbama.
Nastavno na Vaš e-mail, želimo Vas obavijestiti, kako smo poteškoću s funkcioniranjem Vašeg Telekom ID-a na Moj Telekom portalu, ponovo eskalirali nadležnoj službi na dodatnu provjeru i rješavanje.
E to se sredilo u 12-tom mjesecu nekako kada su mi ujedno iskljucili sve usluge a ja kakti mislim da selim liniju

Citiraj:
nastavno na Vaš prigovor za telefonski priključak obavještavamo Vas da je izvršena detaljna provjera baze podataka Hrvatskog Telekoma d.d.

Zbog situacije koju navodite u prigovoru upućujemo Vam iskrenu ispriku te napominjemo kako ovakvi slučajevi nisu praksa u poslovanju Hrvatskog Telekoma.

S ciljem ispravka nehotičnog propusta, izvršili smo umanjenje računa za mjesec prosinac 2014. godine u ukupnom iznosu 0,50 kn (PDV uključen) za stavku Naknada za ADSL samoinstalacijski paket, a priključenje na mrežu – akcija, nije naplaćeno na računu za mjesec prosinac.
Također, ovim dopisom obavještavamo Vas da zbog nehotičnog propusta zbog aktivacije ugovorne obveze za T Com usluge na predmetnom priključku, naknada za preseljenje neće biti zadužena naknadno. Ljubazno molimo da preostali dio računa za prosinac uplatite prema podacima s originalne uplatnice u iznosu 212,10 kn (PDV uključen).

Daljnjom provjerom utvrđeno je da je za predmetni priključak tijekom mjeseca siječnja 2015. godine evidentiran zahtjev za isključenje iz mreže HT-a te Vas ovim dopisom želimo obavijestiti da je proslijeđen nalog mjerodavnoj službi za storniranje naknade za prijevremeni raskid ugovora T Com usluga na računu za siječanj 2015. godine.

Nadamo se da smo ovim odgovorom otklonili razlog Vašeg nezadovoljstva te Vas srdačno pozdravljamo.
Malo je OT ali kada se sjetim svega moram malo dusu olaksati... Horror zivi je to bio
silver_tip je offline   Reply With Quote