Jednostavno, t-com je t-mulj radi:
1. Totalno
kriva aktivacija paketa u startu kojeg nisam potpisao.
2. Radi 6mj
ne koristenja moj telekom portala - nisu mogli 6mj naci kvar zasto isti nemam a kad sam ga dobio samo je telefon bio u njemu.
3. Radi
iskljucenja kompletno svih usulga i slanje racuna za penalizaciju na osnovu zahtjeva preseljenja linije.
4. Kod ukljucenja te "preseljene linije"
novi ugovor iako sam odradio 6mj postojeceg.
5. Od 8mj i 8 racuna stigla su samo 2 racuna na koje nije trebalo uloziti prigovor.
6. U jednom trenutku stara linija je bila iskljucena radi selidbe a ista se nije mogla preseliti jer kakti nema mjesta
no moze se ukopcati nova tamo gdje se trebala seliti stara !
Ima toga jos, ovo je samo 10% problema... imam jedno 10 zalbi/prigovora/upita... jedno 15 njihovih pisanih odgovora gdje je odgovor uvijek tipa:
Zbog pogreske u sustavu radi se na rjesavanju problema
Nadalje, ovo mi je bilo zanimljivo najvise... u jednom trenutku ja u t-centru provjeravam nesto jesu rijesili a operaterka za pultom izvali:
Gospodine ja tu gledam ali na vasem OIB-u
nemate nikakvih usluga kod nas, iskljucene su prije tjedan dana a meni doma net normalno radi i racuni stizu jel.... eto
E sad nakon 9mj kada se donekle sve sredilo i stigo normalan racun ja poslao upit:
Mogu ja raskinuti ugovor ali ostati na sadasnjem paketu koji koristim naravno bez penalizacije ? Moze kazu oni... raskinuo i sljedeci mjesec presao na Iskon.
Sto se Iskona tice apsolutno svi racuni su ok, sve radi u paketu ok, nema iznenadjenja po tom pitanju nikakvih, racun mi je cak i manji nego sto treba biti radi popusta.
Kod t-coma brzina je bila ok kao sto je i kod Iskona, sto se tice pucanja veze ni tu nema razlike, do nisam imao VDSL2 tj. dok sam bio na Iskon 10 sa onom paricom od
t-com isto se ponasala kao i na t-comu.
Paricu sam mjenjao kad je ukljucen VDSL2 i nesto je samo bolja ali sve je tu vise manje isto...
Kod Iskona je problem Router, cudljiv, pokljucan, njihov remonte ga pogusi doslovce dok t-com tu boli kifla... router je bolji i nema svako malo prckanja po njemu.
Kod Iskona je bilo vec koliko nadogradnji fw-a ? 4 ili 5 + resetiranje na tvornicke postavke.
Posto ja nemam fixni telefon niti imam namjeru isti ukljuciti kada ovo djubre od zyxela zamjenim konstatno za zte mislim da cu se preporoditi. Ukljuci i zaboravi....