Nije toliko drastično, ne. Fubuki za -0,8 a Hatsuharu za -0,9 čvora. Vidim da je i IJN CV TB nerfan naveliko. A taman sam mislio krenut sa IJN CV linijom. Pričekat ću dok ne vidim komentare.
Kupio Pepsi jučer, i prva runda potopio Atlantu skupa sa 17 aviona srušenih. Stalno mijenjanje smjera i brzine, prvo se udaljavao od njega dok mu nisam spustio HP ispod pola - onda promjena smjera i smanjivanje udaljeonsti. Lik nije mogao granatu na mene stavit. Zar je Atlanta još gora od Clevelanda po tome?
Inače stock Pepsi okretanje kupola je komatozno loše (čak i sa BFT skillom). Živo me zanima kako će djelovat buff USN 203mm AP municije na CA liniji (naravno vrijedi za sve osim za stock Pepsi topove).
Plan je igrat jednu rundu dnevno s Pepsi da minimiziram mučenje i poberem max XP sa dnevnim bonusima - dok ne otključam sve.
Citiraj:
Autor gnujko
BTW ja još uvijek gruntam dal ostat na Minekazeu ili ići na Mutsuki. Mutsuki ima bolji range torpeda (i mogu igrat range battlees s njime) ali su ta torpeda sporija i brodovi imaju cijele 4 sekunde više da reagiraju nego kad ih ispaljuje Minekaze.
|
Da, sporija su. No uvijek se nađe "tunel vision" ekipa. Poanta je pravilno izabrat mete i razmišljat u naprijed. Kombinacija mini mape i predviđanja gdje će meta biti kad torpeda stignu do nje (kao i gdje će najvjerojatnije skrenuti kad krene izbjegavat). Puno više borbi preživim s Mutsukijem nego sa Minekazeom.
S druge strane, ionako je najbolje lansirat taman ispred dometa otkrivanja. Ako se promatra mini mapa i gleda mjesto gdje će brod biti kada torpeda doplove do te lokacije, Minekazeovih 7km je sasvim dovoljno.