Citiraj:
Autor bubimir13
P o ekipi i pričam, Apple kao kompanija iznimno rijetko komunicira i po tom pitanju imaju veoma strogu politiku. Osim prema određenim osobama u medijima, u tom slučaju su si ko prst i nokat, što sam čuo od jednog njihovog zaposlenog u PRu jednom prilikom. Al nećemo dalje u taj OT.
Ugl. Galaxyje ja ne smatram dobrim RAM multitaskerima, i to je dokazano, i ne volim to povlačenje paralela gdje je Samsung Android kao cijelina. Nije i točka.
1GB je bilo dovoljno, izgleda do sad. Al kad se reloada nakon 5. taba u Safariju eh eh, tako da je sada 2GB odlično i ponovno na poziciji IP5 gdje je to bilo ajme vau a još je stari 4S radio odlično. Sad ak dignu potiho na 3 to ipak šalje određenu poruku da će ipak za neke stvari da rade dobro bit potrebno ući u tu utrku sa RAMima što s jedne strane je a s druge strane nije dobro. Ovisno kojoj strani se tko prikloni. Ja osobno smatram 2GB sasvim dostatnim na obje platforme pa i onoj manje zastupljenoj trećoj.
|
Zato sam i napisao Samsung, a ne Android opcenito. I da ga hebes, kod 90% ekipe Samsung = Android. Po pitanju prodaje to je cak i istina.
Sto se pak tice rama, tu je stvar uvijek kristalno jasna. Vise = bolje. Bez obzira na platformu. iOS i WP bolje upravljaju ramom od Androida. I to osjetno bolje. No unatoc tome, vise = bolje. Da mi mogu staviti 32GB rama u mob, ne bih imao nista protiv