Citiraj:
Autor Zagorhac
e, ovakva je stvar. trebala bi biti opcija da se kopira u određeni folder, zadrzavanje strukture foldera je nebitna. treba biti pouzdano i moguce pokrenuti bez administratorskih prava na windows 7. prijenosni hdd nemam, a racunalo na koje bih stavio taj program nije pristupacno, tako da ne mogu bas svako malo isprobavati da li radi ili ne.
|
Jebiga, nije se ni kriminalom lako bavit danas, potrudi se malo.
No, (dokumentiranu) salu na stranu, nisi ti ni prvi ni zadnji koji trazi nesto ovako, a i ja si sve razmisljam neko vrijeme da nakucam takav fini programcic, no bacila me zagipsana noga u kreativno kucačku krizu (da, da, hejteri, znam da ne kucam kod s nogom, mrs

) pa se vracam lagano.
Bilo kako bilo, kao sto rekoh, ovo bi moralo funkcionirati, prakticki je bazirano na
ovom sluzbenom MSDN primjeru uz jos neke moje dorade i sitnice.
Javit cu se u thread ako kroz koji dan odlucim zasarafiti to do kraja, sto vjerojatno hocu, ne bi trebalo trajati dugo a koncept je zgodan.
Citiraj:
s druge strane, mozda bi bilo jos i bolje kada bih se mogao preko mobitela spojiti na komp (slicno kao team viewer), ali da je princip navigiranja kroz mape i udaljeno racunalo kao kad pristupas sa drugog racunala na lan-u -> da osoba za tim racunalom ne zna da ja pristupam, a ja da tako mogu kopirati i pretrazivati sto mi treba.
|
Zelja je mnogo, mogucnosti su limitirane ako nemas tehnickog znanja.
Sto ti fino ne odes do Polzele, uzmes neku najlonku s maksimalno dena i dodjes do toliko zeljenih podataka dobrom starom kombinacijom osnovnoskolske fizike - kineticka energija + poluga?