View Single Post
Staro 04.11.2015., 00:11   #7541
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Evo i snobova
Nije snob.
Meni osobno The Wire nije vrh kao nekima, vise naginjem tvom misljenju nego ovom kojeg ti nazivas 'fanbojevskim'. No usporedjivati Oz sa the wireom je presmijesno. Iako je meni osobno Oz vise legao.

Malo kontradiktorno? Nije!
The Wire je realna serija. Nesto sto se svakodnevno dogadja. I odnose i povezanosti izmedju najnizeg sljama pa sve do najveceg (politicari, poduzetnici, itd.) su prikazali do jaja.

Oz je pak nerealna serija. Milijun i jedna banda, ponekad jedna jaca, ponekad druga... I jedan jedini Irac koji ih sve zavadi i izjebe do iznemoglosti. Oz je odlican, stim da se kasnije pretvori u cistu sapunicu kojoj ne moze cak i Santa Barbara konkurirati.

The Wire je totalno drugi tip serije, i idu na brutalnu realnost. Zato i nije za svakoga. Meni osobno odlicna serija, mada mi je BB bolji, bolji mi je i Oz, a najbolja serija mi je GoT.

Bas iz razloga jer nisam pretjeran ljubitelj 'realnosti' u tim serijama. Ali zato the wire ne usporedjujem sa Ozom. To mi je nekako u rangu toga da usporedjujes virtualni (fifa, pes) sa stvarnim nogometom. Slicno, ista je tematika, ali jedno s drugim nema nikakve veze.

imho
Mileni je offline   Reply With Quote