Grafičku ću za sada koristiti integriranu na i7, ako ce biti potrebe za novom kupit ću neku prosječnu. Ne igram igre i zahtjevi za grafikom su mi minimalni. S te strane mislim da je 550w više nego dovoljno.
Zar je TP-550C toliko bolji od EarthWatts EA-550 Platinum? Inače sam se vodio po "psu tier listi" na kojo je EA-550 svrstan na drugu razinu. S obzirom na cijenu, koja je kod na dosta niža nego vani, činilo mi se kao dobra kupnja. Btw, što znači 12 rail?
Hdd, nakako preferiram wd zbog pouzdanosti, na stranim forumina black hvale na veliko. Vidim ovdje svi preporučaju toshibu. Jel velika razlika u kvaliteti/cijeni?
SSHD mislim da mi nije potreban pošto je disk samo za pohranu. Što se tiče kapaciteta, do sada 512gb nisam popuni, tako da mi 2tb sigurno neće trebat u skoroj budućnosti.
Jel može još preporuka za memoriju nešto od cruciala ili g-skilla ako je preskupa moja varijanta?
Za Raijintek nisam još čuo, a i vidim da i nema baš puno kombinacija na netu s i7 6700k procesorom. Hyper Evo za sada ima pozitivne reakcije. Napominjem, možda ću oc-at, no ništa ozbiljno. Barem u početku