View Single Post
Staro 03.11.2015., 18:50   #2705
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Mislim, jasno je da je ovo način da privuku ljude Office-u 365 i da je ovo klasični bait-and-switch potez, čak i očekivano... ali me ljuti jer mi uzimaju 25GB prostora (oduzimanje Camera Roll bonusa od 15 GB i smanjivanje sa 15 na 5GB osnovnog prostora) me raspizdilo jer sve držim na OneDrive-u - od mjuze, slika pa sve do dokumenata.
Čisto sumnjam da će na ovaj način navući veći broj ljudi da koriste Office 365. Prije bih rekao da će oni koji imaju uvjete uzeti tu besplatnu godinu, a nakon toga će biti ciao đaci. Meni osobno je to s godinu dana Officea 365 dobra stvar jer mi za nekih mjesec i pol ističe pretplata. Nisam je mislio produživati jer ionako office u 99% slučajeva koristim isključivo za otvaranje/pregledavanje dokumenata, a za to su mi dovoljno dobri i LibreOffice, Google Docs i Office Online, no ako mogu dobiti besplatnu godinu, naravno da ću je uzeti.

I mene je neugodno iznenadilo da ću odjednom s 30GB pasti na 5GB, ali bar za OneDrive ima dobrih alternativa (Dropbox, Google Drive, Mega, Copy i dr.), pa nije neki bed.

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
wtf. zar nije retail za to da mogu 10x PC mijenjat i instalirat
I ja sam isto mislio da možeš instalirati koliko te god puta volja i na bilo kojem hardveru, da je jedino bitno da su Windowsi istovremeno instalirani samo na jednom uređaju. Nešto smo novog naučili danas
KhongLo je offline   Reply With Quote