Citiraj:
Autor Mario92
Mislim, jasno je da je ovo način da privuku ljude Office-u 365 i da je ovo klasični bait-and-switch potez, čak i očekivano... ali me ljuti jer mi uzimaju 25GB prostora (oduzimanje Camera Roll bonusa od 15 GB i smanjivanje sa 15 na 5GB osnovnog prostora) me raspizdilo jer sve držim na OneDrive-u - od mjuze, slika pa sve do dokumenata.
|
Čisto sumnjam da će na ovaj način navući veći broj ljudi da koriste Office 365. Prije bih rekao da će oni koji imaju uvjete uzeti tu besplatnu godinu, a nakon toga će biti
ciao đaci. Meni osobno je to s godinu dana Officea 365 dobra stvar jer mi za nekih mjesec i pol ističe pretplata. Nisam je mislio produživati jer ionako office u 99% slučajeva koristim isključivo za otvaranje/pregledavanje dokumenata, a za to su mi dovoljno dobri i LibreOffice, Google Docs i Office Online, no ako mogu dobiti besplatnu godinu, naravno da ću je uzeti.
I mene je neugodno iznenadilo da ću odjednom s 30GB pasti na 5GB, ali bar za OneDrive ima dobrih alternativa (Dropbox, Google Drive, Mega, Copy i dr.), pa nije neki bed.
Citiraj:
Autor mamutarka
wtf. zar nije retail za to da mogu 10x PC mijenjat i instalirat
|
I ja sam isto mislio da možeš instalirati koliko te god puta volja i na bilo kojem hardveru, da je jedino bitno da su Windowsi istovremeno instalirani samo na jednom uređaju. Nešto smo novog naučili danas