View Single Post
Staro 02.11.2015., 14:20   #100
Teknokyo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2015
Planirao sam kupiti ovaj naslov, ali sam zbog problema s igrom (wajnanja na redditu) ipak odlučio pogledati cijeli gameplay na twitch-u (na dan izlaska igre). Konkretno, gledao sam Lirik-a koji sa svojom konfiguracijom može igrati na 4k sa +60 fps-a. Nisam primjetio ni jedan problem ili bug u gameplay-u te mi je igra po onome što sam vidio i njegovim komentarima bila odlična. Odlučio sam pričekati da igru "poprave", tj. optimiziraju s obzirom da imam 8gb rama, a to navodno nije bilo dovoljno za fluidan gameplay (1200p, 60+ fps). Sada nakon izlaska "optimizirane" verzije opet sam razočaran

Što se tiče preordera, slažem se da na taj način štetimo gaming zajednci, ali za neke igre sam jednostavno bio "na-hypan" i imale su dobru cijenu preordera
Osobno sam do sada napravio 3 preordera (early access igre neću spominjati), BF3, BF4 + premium, te nedavno Battlefront ultimate edition, ali isključivo preko Origina i uz uvjet da igru mogu dobiti jeftinije (hint: viva Mexico ). Najbitniji razlog zbog kojega sam radio preorder preko Origina (a ne drugih cd key online shopova) je, refund unutar 7 dana ili 24sata gameplaya čak i ako igra nema nikakvih problema pri releasu, a u koliko bude problema rok se produljuje na 30 dana od release tj. 72h gameplaya. Dok god mi Origin omogućuje jeftiniju nabavu igre preko Mexica i refund, ne vidim razloga zašto ne napraviti preorder ako ste u tom trenutku pri lovi
Teknokyo je offline   Reply With Quote