Pozdrav svima! Tražim feedback za konfiguraciju sa periferijom koju bi uzeo što prije.
CPU: Intel procesor Core i5 6600K
MBO: ASUS Z170I Pro Gaming
GPU: GeForce 980 (Neznam još koju)
RAM: Kingston Technology HyperX FURY 16GB 2x8
PSU: Neznam još
Case: Fractal Define Mini
SSD: Samsung 500GB 850 EVO
Miš: LOGITECH G502 Proteus Core Gaming Mouse
Tipkovnica: Das Keyboard Profesional ili Vortex POK3R Mechanical Keyboard (Uzeo bi sa amazona zadnju)
Monitor: DELL UltraSharp U2515H (1440p)
Slušalice: SENNHEISER HD 598
Hladnjak za CPU: Neznam još
Ispada sve otprilike oko 18000-19000kn
Inače sam htio uzeti NCase kućiste ali isporuka neće krenuti negdje do 1. mj 2016. zato bi za sada uzeo ovaj Define Mini pa nekad nagodinu prebacio u NCase.
Druga stvar za grafičku, nećkam se još da li bi 970 ili 980. Ako bi uzeo 980 uzeo bi onu "tvorničku verziju" sa zelenim logom sa strane. Problem je što je ne mogu naći nigdje kod nas. Da li netko zna možda gdje ima?
Treće, nisam siguran još koje bi napajanje. Naravno uzeo bi neko drugo manje nagodinu za NCase.
Četvrto, također bi nagodinu upgradao i dodao ovaj m.2 drive pa zato ova matična. Problem sa matičnom je da ne vidim bas na puno mjesta nove mini itx matične koje podržavaju skylake, samo u UZI shopu za sad.
Također ne znam gdje bi uzeo. Izgleda da ću morati na par mjesta ako ne nađem sve na jednom.
Uzeo bi sa Maestro karticom odjednom, to je isto kao i gotovina ili griješim? Također sam bi si slagao.
Hvala na prijedlozima i pomoći!