View Single Post
Staro 01.11.2015., 22:53   #4063
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nažalost moj dojam, bar na z3 što se toga tiče je meh. Krivim lb odnosno sebe što nisam to ranije provjerio. Možda onima s UB stvari izgledaju bolje, ali nisam ni u to siguran. Dev scena je daleko najjača na nexusima, logično. Nakon toga, barem što se tiče do S5 bi rekao Samsung. Tu doduše možda griješim a i mjenjalo se nagore zbog closed exynos sources, cijele balade su o tome pisane. Ne umanjujem rad pojedinaca, ali realno, i publika je takva. I dalje redovno čitam Mako sekciju xda, jer me veseli čitati što se sve može napraviti, a i user baza je puno bolja. Većina barata osnovnim stvarima ,i puno je manje potpuno glupih pitanja. Sada kad čitam z3 sekciju xda, dođe mi da plačem kakvih idijota ima koji nisu u stanju pročitati info u OP, a to je samo vrh sante. Čast izuzecima, a ima par vrhunskih, većinom su tamo kuhari, porteri i slično. Možda griješim, ali, ako se pogleda sekcija z3 ad i z3 oad, to je maltene mizerija u odnosu na druge. Još jednom, svaka čast izuzecima, ali kod drugih je tih izuzetaka puno puno više.
schetz je offline