View Single Post
Staro 01.11.2015., 20:45   #4687
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja sam više lud tu sa Optimom. Naime tu sam na T-com infrastrukturi ali kod Optime. Uzeo sam paket 20/1 ali tu brzinu dobijem samo iza 23 sata navečer i do sljedećeg dana do 16 sati(radnim danom). Od 16 sati do 23 sata je brzina prema speedtestu nekih 2,7-8 mbita download, i 1 mbit upload. Vikendom cijeli dan
Prijavljivao sam kvar već 10-ak puta, bili su tehničari iz Optime pa kasnije i T-Coma te su potonji čak i paricu navodno mijenjali (iako su s moje strane samo precvikali postojeću te je ponovno spojili, dok sa strane centrale ne znam). Rezultat je isti, net preko dana katastrofa.

Tu je slika statusa VDSL-a:

Koliko znam, nekolicina ljudi koji su bliže centrali su pokupovali maksimalne pakete, mislim da je paket 50 mbita te šeraju susjedima i poznanicima za "proviziju" jeftiniji net. Očito je kad svi nahrupe na internet kad s posla dođu, pocuclaju sav bandwith i meni ostane kifla. Eto upravo surfam na brzinom 2,5 mbita

Došao mi je račun Optime za prošli mjesec, samo sam im napisao u mailu da dok ne otklone grešku, da nemam namjeru platiti račun, a ako to ne riješe u roku 2 tjedna neka mi pripreme papire za raskid ugovora (taj rok ističe ovih dana).
Žao mi je jer su iz Optime fer i korektni (svi s kojima sam pričao na telefon su stvarno ok) ali ne želim plaćati uslugu koju ne dobijam.
alengrosevic je offline   Reply With Quote