Generalni stav kod kupovine kineza, čitajući ovaj podforum, sam shvatio kao nadomjestak za best buy opciju, koju nazovimo ih ''brand proizvođači'' ne nude korisnicima, nego nas zatrpavaju hrpom prepakiranih prastarih i outdateanih uređaja za taj segment dok pravu opciju nude tek za izrazito visoke iznose. Zaista, pregledao sam hrpu ''samsunga, apple-a, sony-ja, LG, HTC-a, pa i huawei-a, da bih naprosto vidio da u cjenovnom segmentu koji sam ja tražio ne nude upola dobre telefone kao određena kineska imena.
MX5, 1+2, ili eventualno Mi5 kad izađe nisu nikako najbolji mobiteli, ali pružaju nešto ili puno više od konkurenata u cijeni. Od navedenih 1+2 mi se čini najbolji uređaj, ali ne najbolja kupnja. Ako nađeš povoljnu ponudu onda ok. Dok sam ja gledao MEIZU, MX4 Pro mi se učinio boljim izborom od MX5.
EDIT:
Evo poslikao sam malo jučer i danas. Nisam baš fotograf, fokus sam omašio. :/ tako da ne znam kako ćete moći procijeniti. Fali malo oštrine i svjetline. Ali ima nekoliko fotografija gdje sam pogodio.
Mi4C Photo 1
Mi4C Photo 2
Mi4C Photo 3
Mi4C Photo 4
Mi4C Photo 5
Mi4C Photo 6
Mi4C Photo 7
Mi4C Photo 8