View Single Post
Staro 01.11.2015., 14:06   #7281
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Generalni stav kod kupovine kineza, čitajući ovaj podforum, sam shvatio kao nadomjestak za best buy opciju, koju nazovimo ih ''brand proizvođači'' ne nude korisnicima, nego nas zatrpavaju hrpom prepakiranih prastarih i outdateanih uređaja za taj segment dok pravu opciju nude tek za izrazito visoke iznose. Zaista, pregledao sam hrpu ''samsunga, apple-a, sony-ja, LG, HTC-a, pa i huawei-a, da bih naprosto vidio da u cjenovnom segmentu koji sam ja tražio ne nude upola dobre telefone kao određena kineska imena.

MX5, 1+2, ili eventualno Mi5 kad izađe nisu nikako najbolji mobiteli, ali pružaju nešto ili puno više od konkurenata u cijeni. Od navedenih 1+2 mi se čini najbolji uređaj, ali ne najbolja kupnja. Ako nađeš povoljnu ponudu onda ok. Dok sam ja gledao MEIZU, MX4 Pro mi se učinio boljim izborom od MX5.

EDIT:

Evo poslikao sam malo jučer i danas. Nisam baš fotograf, fokus sam omašio. :/ tako da ne znam kako ćete moći procijeniti. Fali malo oštrine i svjetline. Ali ima nekoliko fotografija gdje sam pogodio.

Mi4C Photo 1
Mi4C Photo 2
Mi4C Photo 3
Mi4C Photo 4
Mi4C Photo 5
Mi4C Photo 6
Mi4C Photo 7
Mi4C Photo 8

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 01.11.2015. u 17:49.
Tomtam je offline