View Single Post
Staro 31.10.2015., 20:41   #6645
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
Ja sam gledo isto na primjeru Witchera 3, dakle sa mojoj grafom je on u nekim scenama jednostavno neigriv. FPS pada ispod 20. Dok sa gtx970 gura bez ikakvih problema. Takodjer crysis3, on mi uopce nije bio problem niti na gtx460, a kamoli sa gtx970. Razlike u fps su proporcionalne kakve i bencharkovi pokazuju. Takodjer sam usporedio COD Advanced Warfare i razlika je ocigledna...

Kao sto sam reko, gtx960 definitivno minimum, i to nikako novu iz ducana...nade ih se za 1000kn, a bit ce i za manje. Buduci da nisam neki veliki gamer, nece mi bit problem izdrzat sa time 2-3god, vjerujem da cu bit sasvim zadovoljan pa makar i igro na medium-low...briga me. Ono sto me natjeralo u biti da razmisljam o novoj grafi je witcher 3 koji je stvarno neigriv sa gtx460, a imam najjaci model 460 koji je u rangu 560Ti kad je full kloknem. Svejedno ne pomaze jer je minimum required gtx660.

Jednog dana kad cu mijenjat proc i plocu, vrlo vjerojatno bi zadrzo GPU, upravo zato jer kao sto sam reko, nije mi bitno da igram na ultra high, a tu bi mi gtx970 bila dosta vise future proof, cak i od gtx960, al ajmo rec da je 960 nekako po mjeri. Sve ovisi o razlici u cijeni za polovne.
..ja i da imam i7 "astralocean" ne bih isao na gtx 970 za 1080p , ali to sam ja
u svakom slučaju , kako stvari stoje na rubu si , te kako na kojem naslovu možda ces plivat a mozda bude ronjenje

Ps
ako nadjes gtx 960 po soma kuna budi frend i odmah mi javi - kupujem

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote