Citiraj:
Autor Cilim
Na kojoj je zracnoj udaljenosti od tebe najbliza bazna stanica (antene) nekog od mobilnih operatera, naime:
Prije par dana u svom naselju primjetio sam covjeka koji je stajao pokraj metalnog tronosca visine cca 1,5 metar i na cijem je vrhu bila kugla plave boje (kao posuta srebrnim sljokicama) velicine rukometne lopte, cinilo mi se kao da nesto mjeri.
Prije dva dana dolazeci prema svom neboderu vidim dva muskarca kako nose limenu kutiju velicine 800 x 1000 mm (poput veceg razvodnog el. ormarica ali bez prednjih vrata) unutra se vidjela nekakva elektronika i nesto poput tipkovnice sa malim displejom a na vrhu ormarica izvana bila je ista plava kugla velicine rukometne lopte. Isli su bas u moju zgrada ( na mojoj zgradi je VIP-ova antena za mobitele) kako sam otkljucao ulazna vrata i pustio ih u zgradu usput ih pitam jel mjere nivoe zracenja antene i ko ih je angazirao. Odgovorili su da mjere i da ih je angazirao VIP.
Kad su bili tako ljubezni onda sam ih pitao i za LTE signal i smetnje koje stvara B.net-ovim prijemnicima (smrzavanje i zastajkivanje slike na odredjenim HD programima) njih dvojca su se pogledali i stariji od njih dvojce kaze i to mjerimo i pokusavamo razlicitim filterima to umanjiti, udjose u lift i odose na 12 kat na terasu.
|
Kako si tu ustanovio da smetnje baš dolaze od vipove antene ? Jer sam ih ja prošle godine dok sam imao b.net isto imao kao i ti čak smo si i pričali preko PM-a u vezi toga, a ja živim na početku kvarta gdje nema nikakvih antena niti ičeg takvog da bi ometalo signal, što znači jedino ostaje to kako su i meni rekli preko telefona šta je i presudilo tome da odem sa b.neta da im je globalno u kvartu na glavnom nodu nešto otišlo po mojoj predpostavci nešto šta im se očito ne isplati popravljat jer popravak je skup pa rađe utumbat pare u reklame i ostale gluparije. A glavni nod je dovoljno daleko udaljen od tvog nebodera da bi intereferencije se širile tolko baš.