View Single Post
Staro 31.10.2015., 11:07   #6058
Drift_King
Never Forgetti
 
Drift_King's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: .
Postovi: 1,640
Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova
Ma kakvi crni racuni, pa nije ovo samsung. Apple ima world wide garanciju koja vrijedi u svakom ovlaštenom servisu. To što neki serviser Sale iz Novske misli da treba račun slobodno odj...

Ako bude kakvih problema, ladno na Apple support, telefon ili jos bolje chat. dobijes case number koji im samo priložiš.

Situacija od prije par mjeseci:
Na MB Pro iz 2011 riknula graficka kartica. Racunalo kupljeno u Hong Kongu, garancija istekla davnih dana. Kako je problem dosta bio dosta raširen kod tog modela u svezi ATI graficke Apple odobrio besplatan replacement program cijele maticne ploce onima koji zadovoljavaju odredjene kriterije: odredjen model - odredjen problem.
Razgovarao sa Apple supportom prek chata, dobio case broj isprinto sve to i odnio u Store.hr Zamjenili cijelu maticnu za Đ i poslali mi laptop nazad. Kakvi računi - kartončiči i bakarači.
To bi tako znalo izgledat, ali nasi mesari koji su uz pomoc pretvorbe i privatizacije dosli do sumnjivih sredstava i pokrenili "biznis" traze dlaku u jaju da bi sta vise novaca izmuzli.

Slazem se da Apple ima najbolji support, ali kod nas ga lokalne dase zanju zasrat (citaj Agram, MESC).

Anyway, cekam povratak ovakvog telefona.



iPhone 4 style
__________________
Drift_King je offline