View Single Post
Staro 31.10.2015., 10:14   #7266
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Jakesevic Pregled postova
Pa nije bas nesto jednostavno stavit taj eur miui.
Do ponedjeljka cu istrazit nacine instaliranja,probat napravit,pa ako uspijem stavit tutorijal za noobove kao ja

1.kako instalirat aplikacije sa google playa a da nije preko wifi,jer ovako preko mobilne mreze nece
2.ovo djubre od miuia stable 7 trosi bateriju nenormalno,mislim da ne nemam s njim 2 sata SOT i pun je kineskih sranja
Odes na ikonu Tools/skrolneš dolje na downloads/odeš na ''...'' tri točkice u gornjem desnom kutu/tapneš settings/ pa download size limit/ to povećaš na 100MB i to je to.

Citiraj:
Autor Dakar Pregled postova
Stigao danas meizu M2 mini international version.
Kupljen 12.10. kao preorder na Upbea Top-u za 151 $, uključujući EU Express slanje DHL-om bez PDV-a.
Shipping trajao 9 dana uključujući "delay" od četiri dana u Londonu.
OS je Flyme 4.5.3.I, instaliran Google Play, multilanguage...
Nisam imao dovoljno vremena za detaljnije istraživanje, za sada sve radi tečno i brzo "out of the box".
super, planiram i ja uzeti jedan za koji mjesec

Citiraj:
Autor RF923 Pregled postova
To bi trebala bit stable official verzija? Tu su samo eng. i kin. od jezika?
Imao sam i hrv mislim na tome. No, danas sam skinuo rom sa en.MIUI, direktno na mobitel, i išao na update, bez ikakvog wipea, sad imam MIUI 7.0.7.0 (LXKCNCI) stable. Uređaj nisam rootao. Imam engleški i dva kineska. S ovom verzijom imam 300mb više rama nakon čišćenja aktivnih aplikacija. Bilo je 700MB free, sad ima 1GB free.

Moram reći, što više trošim uređaj to mi je još bolji. Jučer sam skroz čačkao po njemu, plus ekipa s posla, izdržao je najnormalnije do navečer na par posto sam oko 2 išao u krpe. a s punjača je skinut u 5:25. Moram reći da sam time zadovoljan.

Planiram odgulit pjehane do Drave, pa postam obećene fotke.

EDIT: evo me, dosad sam flashao i rutao uređaj, i napokon sam gotov... pomoću nekog španjolca na youtubeu sam riješio sve. sad imam MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.8 BETA. Radi (zasad) perfektno, nema china bloatware-a, napakovan je i s googleom. To je to.

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 31.10.2015. u 14:15.
Tomtam je offline