View Single Post
Staro 30.10.2015., 20:21   #7260
Mrcina
Premium

Mrcina's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Također danas stigao Xiaomi Redmi Note 2 sa giztopa.

Naručen 20. 10., 26. sletio u Francusku i 29. se javlja kurir da sutra, 30. dolazi dostava.
Free shipping i nema PDVa.

Mobitel je stigao s nekim stable romom, nisam ni gledao kojim jer sam žurio pa sam odmah instalirao eu dev rom 5.10.22 Hermes pomoću TWRPa

link za upute TWRP najlakši mogući način
  1. Skinuo sam ROM - 700mb i WinDroid programčić - 2mb i Mi PC Suite - 35mb
  2. Prvo se na mobitelu uključi usb debugging u postavkama, spoji se na pc, upali programčić - windroid
  3. windroid nije vidio mobitel pa sam instalirao Mi PC suite (driver)
  4. windroid refresh i piše sad online
  5. tamo odaberem model uređaja i kliknem flash twrp, on sam skine verziju i samo klikam ok ok ok i digne se twrp
  6. odmah sam i rootao supersu jer nisam bio siguran treba li mi ili ne. sve samo klikam po kompu.
  7. kad se sve obavi i mobitel se reboota normalno, kopiram ROM na mobitel preko win explorera.
  8. ugasim ga i onda upalim držeći vol up i power tipke dok se ne upali i onaj logo pokaže i još jedno 10 sekundi...
  9. uđe u twrp recovery, odem wipe i onda install i skroz dolje je rom i install i to je to. prvi boot mu je uzeo 5-10 minuta, ali to samo prvi

NAPOMENA: smrzo se twrp kad je flashao supersu i kad sam pritisnuo reboot i kad je flashao ROM i kad sam stisnuo reboot
čekao sam da se zacrni ekran i izvadio bateriju i upalio, sve super

eu rom ima hrvatski jezik, ima google play i nema bloatwarea a xiaomi.eu ekipa tvrdi da je stabilniji njihov dev rom od stable roma, iako imate i stable eu rom sa play store i bez bloata

Zadnje izmijenjeno od: Mrcina. 30.10.2015. u 21:08.
Mrcina je offline