Također danas stigao Xiaomi Redmi Note 2 sa giztopa.
Naručen 20. 10., 26. sletio u Francusku i 29. se javlja kurir da sutra, 30. dolazi dostava.
Free shipping i nema PDVa.
Mobitel je stigao s nekim stable romom, nisam ni gledao kojim jer sam žurio pa sam odmah instalirao
eu dev rom 5.10.22 Hermes pomoću TWRPa
link za upute TWRP najlakši mogući način
- Skinuo sam ROM - 700mb i WinDroid programčić - 2mb i Mi PC Suite - 35mb
- Prvo se na mobitelu uključi usb debugging u postavkama, spoji se na pc, upali programčić - windroid
- windroid nije vidio mobitel pa sam instalirao Mi PC suite (driver)
- windroid refresh i piše sad online
- tamo odaberem model uređaja i kliknem flash twrp, on sam skine verziju i samo klikam ok ok ok i digne se twrp
- odmah sam i rootao supersu jer nisam bio siguran treba li mi ili ne. sve samo klikam po kompu.
- kad se sve obavi i mobitel se reboota normalno, kopiram ROM na mobitel preko win explorera.
- ugasim ga i onda upalim držeći vol up i power tipke dok se ne upali i onaj logo pokaže i još jedno 10 sekundi...
- uđe u twrp recovery, odem wipe i onda install i skroz dolje je rom i install i to je to. prvi boot mu je uzeo 5-10 minuta, ali to samo prvi
NAPOMENA: smrzo se twrp kad je flashao supersu i kad sam pritisnuo reboot i kad je flashao ROM i kad sam stisnuo reboot

čekao sam da se zacrni ekran i izvadio bateriju i upalio, sve super
eu rom ima hrvatski jezik, ima google play i nema bloatwarea a xiaomi.eu ekipa tvrdi da je stabilniji njihov dev rom od stable roma, iako imate i stable eu rom sa play store i bez bloata