Citiraj:
Autor ssarik
Ma taj procesor je antika, išta iznad GTX 750 (Ti) je bacanje novaca. Tražio bih nešto polovno za do 600-700kn i bok.
|
Nije istina. A i da smeta u smislu max frameratea, jače grafe uvjek dobro dođu jer značajno dignu minimalni framerate koji je bitniji.
Bez obzira što nisu maximalno iskoristive, značajno bolje rade od slabijih modela. Kasnije kad se nadograđuje komp, lakše je mjenjat "proc", nego "proc" i opet "grafu"..
/to što si izjavio bi imalo smisla reći jedino kad bi sve grafe u izboru bile brutalno jake , tj proc izrazito zastario ..a ovdje to ni blizu nije slučaj što je i njegov mini test pokazao./
Citiraj:
Autor Astral
Evo samo da javim da sam posudio od frenda gtx 970 za probu i bottleneck je ravno 0% kad se gledaju 3dmarkovi. Nisu isti overall rezultati naravno jer on ima i5 2500k na 4.5ghz, ali ako se pogleda GPU score, on je gotovo u potpunosti isti.
Ako GPU moze dat sve sto se ocekuje od njega to za mene govori da nema BN - jesam li u pravu?
Naravno, u igrama je druga situacija i to smo vec rekli, sto je vise CPU intensive igra to ce veci bit performance impact.
|
..neka te BT kao pojam previše ne straši, ako i dođe do BT je manji problem, i povećava se ovisno o tome koliko se često pojavljuje.. to nije uvijek konstantna brojka , kao što si i sam primjetio tebi je čak sve to radilo sasvim solidno