Citiraj:
Autor IcyTexx
Jasno da nije Samsung i upoznat sam sa Appleom. Ali isto tako, Apple nema neku official prisutnost kod nas, a naši servisi su...mušićavi. Nažalost, s njima imamo posla, ne sa Appleom.
|
Zapravo grijesis. Ako ti
sluzbeni servis to ne zeli rijesiti, odvojis 5min vremena i kontaktiras Apple. Samo se vratis u isti servis, pa onda uzivaj kako ce biti uljudni i dobri prema tebi. Licencu od Applea izgube u roku dok kazes sex, a Apple je bolesno osjetljiv support svojim korisnicima. Meni zato njihovi proizvodi vrijede svake kune.
Citiraj:
Samo kaj... Apple ne pokriva iPhone kao što to pokriva ostale uređaje, garancija za iPhone je malo specifičnija i pokušava se progurati da nije worldwide. U smislu non-Apple storeova.
|
Ponovno - grijesis. iPhone vrijedi world-wide. Samo kontaktiraj Apple i pitaj ih. Jednako njihovo vrijedi kao i za macove. Samo je fora sto se mac moze servisirati, a Apple ti iPhone samo zamijeni (uglavnom).
To su vjerojatno nasi lopovi od servisera pokusali progurati da iPhone garancija ne vrijedi world wide. Cuo sam za razne probleme, ali ih osobno nisam imao. Osim u vezi jedne retine kojoj je ekran crkao, a kako je kuciste bilo malo osteceno (cca 2mm ogrebotina na mjestu gdje je baterija, ekran nedirnut), nisu mi htjeli priznati jamstvo. Apple support sve rijesio u 1h vremena. Sutradan usao i dobio novu retinu.
Ukratko, ne vjeruj nasim lopovima. Ako nisi siguran, ili pak mislis da si u pravu, kontaktiraj Apple.