View Single Post
Staro 30.10.2015., 16:45   #849
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
h
Citiraj:
Autor Helix Pregled postova
Ja sam ga uzeo preko alze prosli tjedan. Nazalost vec je na putu natrag u alzu radi stuck pixela koji se nalazi na sredini.
Inace ima jako malo ips glowa i u prozoru od 35-90hz sa freesyncom gta V (koji sam tih dana najvise vrtio) ide izrazito fluidno.
Kao minus bi stavio da je pomalo glossyast, odnosno dosta lagano reflektira svjetlost (u usporedbi sa p2414) što mi bas ne odgovara, te sami stalak, čija se cijela baza rotira kada rotirate sami ekran.

evo da napisem malo utiske o asusu mg279q nakon par dana koristenja (video,surf, i igre) i usporedim s proslim monitorom dell 2412m.

Rezolucija veca daje odma u startu ostru sliku, skaliranje mi nije nikakvi problem u windowsima, gledam ekran s cca 50cm. Tvornicki nije dobro slozen prejak mu je brightness to se lako rjesi.
Ips glow jako mali,ocekivao sam vise (nesto sitno u desnom kutu ali nista strasno).
E sad dolazimo do freesynca. 35-90hz(sasvim dovoljno),i u windowsima stavljen monitor na 90hz, ionak je svaku jacu igru tesko potjerat u visim postavkama preko toga.Odvrtio demo video od AMD-a (vjetrenjaca,i linije), i ostao odosuvljen. Nakon toga 2 dana proveo u f1 2015 na max postavkama(cca -75fps imao), i assassin creed unity. Posto sam isto igrao na proslom monitoru dell 2412m razlika je nebo zemlja

Svakako tko ima novaca perporuka za monitor. Ips matrica, bez greske. Nekuzim uopce zast bi netko kupovao gsync "smece" s tn matricama s puno visom cijenom,ili istom.
Ako netko se necka izmedju vise rezolucije i gysnc/freesync nek svakako odabere visu rezoluciju.

Sad cemo vidjet u 12mj kako ce proc Acer 34" 21:9 ips freesync

Eto nadam se da sam pomogao ako tko ima nedoumice
rock00 je offline   Reply With Quote