View Single Post
Staro 30.10.2015., 16:34   #6054
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Nisam nikad, od ajfona 3G do danas trebao reklamaciju, ali kazu ovdje momci da je samo imei bitan..sad vise neznam, ako treba racun i ja sam u banani ak zatreba
I ja kupujem na isti način kao i ti... Zato me malo brine.

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Vise reklamacija. Od iPhonea 5s iz engleske, cetvorke iz tcoma, itd. Svi su iz firme, samo je 5s bio moj osobni mobitel. I nikad racun nisam nosio, samo IMEI provjere i to je to.

Nikad ni pitanja nisam dobio, dapace, samo su preuzeli mobitel.
A onda da. Thanks!

Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova
Ma kakvi crni racuni, pa nije ovo samsung. Apple ima world wide garanciju koja vrijedi u svakom ovlaštenom servisu. To što neki serviser Sale iz Novske misli da treba račun slobodno odj...

Ako bude kakvih problema, ladno na Apple support, telefon ili jos bolje chat. dobijes case number koji im samo priložiš.

Situacija od prije par mjeseci:
Na MB Pro iz 2011 riknula graficka kartica. Racunalo kupljeno u Hong Kongu, garancija istekla davnih dana. Kako je problem dosta bio dosta raširen kod tog modela u svezi ATI graficke Apple odobrio besplatan replacement program cijele maticne ploce onima koji zadovoljavaju odredjene kriterije: odredjen model - odredjen problem.
Razgovarao sa Apple supportom prek chata, dobio case broj isprinto sve to i odnio u Store.hr Zamjenili cijelu maticnu za Đ i poslali mi laptop nazad. Kakvi računi - kartončiči i bakarači.
Jasno da nije Samsung i upoznat sam sa Appleom. Ali isto tako, Apple nema neku official prisutnost kod nas, a naši servisi su...mušićavi. Nažalost, s njima imamo posla, ne sa Appleom.

I ja sam imao taj MBpro 2011, samo kaj sam ga popravljal na svoj trošak (odlemljivanje i zalemljivanje nove grafičke). Iako sam znao da će radit recall i vraćat pare, nisam htio dat 4k+ kn ovlaštenom servisu. Uostalom, bio sam mega ljut kad se to desilo pa sam slao svim Apple portalima koji su tek tad krenuli radit fuss oko toga.

Samo kaj... Apple ne pokriva iPhone kao što to pokriva ostale uređaje, garancija za iPhone je malo specifičnija i pokušava se progurati da nije worldwide. U smislu non-Apple storeova.
IcyTexx je offline