Citiraj:
Autor zvonac
Ok, dok slegnu dojmovi, napisi koju rijec..
|
Sve isto ko prije.
Telefon brzo radi osim par sitnica (hint spotlight), očigledno da brže otvara aplikacije koje reloada (valjda dio ostane u memoriji, dunno). Manje reloada tabove npr u safariju, te san primjetio da mi zapamti app (tipa podcast od sinoc) dok bi to 6 ubio (iz onog control centra), baterija je ista cca 1 dan (na knap) uz vise pricanja tesko izdura dan, a manje vise sve ostalo isto. Uvik san bio zadovoljan s iPhonom (jos kad popeglaju tih par sitnica).
3D Touch je baza, pocimam se navikavat, ali jos fali podrske u 3d party appova, tako da definitivno ima potencijala.
Citiraj:
Autor imaticx
Trazim iPhone 6 64 GB na njuskalu vec par dana. Gledam samo one sto pise T-mobile, svi imaju garanciju, ali nitko nema racuna. U cemu je tu stvar? Vec sam jedno 20 oglasa zvao i nista. Racun kao da se ne dobije uz kupnju uredaja. Pa i ako je iz firme, moze se kopirati racun. Ali ne, tu se jos neki naljute sto trazim racun....
|
Dobili listic od tcoma, vjerovatno nema niti pecat.
Uglavnom radi se o 3 stvari:
1. Sverc iz vana, i ne zele ti dat racun, samo ti da to "jamstvo"
2. Uzeli su na firmu tj dobili, pa je sad glupo trazit racun za sluzbeni mob koji ces prodat (a viruj mi kupio san takav 4S, faktura 29000 kn, drzavna "firma" i zaposlenik mi nije da racun, ali san ga izvuka svojin kanalima)
3. Izgubili su racun ili muljaju s garancijom