View Single Post
Staro 29.10.2015., 19:53   #5797
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Samsung smo svi popljuvali zbog idiotskog color schemea, ali kakve veze ima AMOLED tehnologija sa time?
Ima veze zato jer AMOLED trosi daleko najvise baterije na bijeloj podlozi a na crnoj gotovo nista. Bijela pozadina je toliko problematicna da svi AMOLED ekrani koriste raznorazne trikove da bi smanjili potrosnju i degradaciju. I onda ovi majstori na kraju dodju i stave vecinom bijelo sucelje. Apsolutna glupost. Slicna stvar sa on screen tipkama i burn inom na AMOLED nexusima.

I da, svi jesmo razliciti. Meni recimo nista ne znace minorne razlike u kamarama ili trajanjima baterije od builda do builda o kojima se tu cesto pise

Nego, igrao sam se zadnjih par dana sa S6 edge. U direktnoj usporedbi sa Nexusom 5, otvaranje aplikacija su tu negdje. S6 je mozda nesto brzi ukupno. Ali u samom radu Nexus je i dalje osjetno gladji. S6 stuca i trza na dosta mjesta gdje Nexus radi glatko. Steta jer S6 izgleda kao fin komad hardvera u rukama i ekran je odlican (za AMOLED ). Jedino sto mi je taj cijeli edge koncept bezveze.
Rista je offline