Nakon godina korištenja raznih miševa; Logitech, Genius, Sharkoon; uzeo sam Func MS2 i podlogu Func uz njega. Miš je taman veličine za prosječnu ruku (180cm, 80kg). Odlično oblikovan, ne kliže se, bočne tipke taman pod palcem. Preporuka što se tiče udobnosti držanja i korištenja.
Preciznost mu nije vrlina. Barem ja to kod sebe osjetim. Uspoređujem sa prethodnim Sharkoon Firegliderom s kojeg sam prešao. Često mi treba više napora pogodit mjesto koje hoću brzo kliknuti (naročito u obradi slike ili brzog klikanja u igri). Nije samo stvar navike jer evo već 2mj "gađam" klik.
Func podloga lošija od prethodne Steelseries vulgaris koja je izdržala 5godina. Za razliku od mekane Steelseries, ova Func je gumeno-plastična. Kad igram žena misli da kucam čekićem po stolu. Miš često poskoči i kvrcne od podlogu pa se čuje na donjem katu (kao da po golom drvetu kvrcam plastikom). Isto je i sa slajdanjem. Fiiiino klizi (puno bolje nego na steelseries), ali toliko bučno struže da nemoš tv normalno pratit. Kao plastiku da vozaš po plastici.
Zaključak. Za prosječnog korisnika (office rad, windows, surf) miš je fantastičan. Za gameing ili PS rad ipak preporučam nešto preciznije uz bolju podlogu.