Tema: 'elp
View Single Post
Staro 05.10.2005., 10:58   #22
stripy
a-wAnnaBe
Moj komp

stripy's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Question

Freezer 64
grafa---> Zalman VF 700 al cu@7V,
nF4--->makni zujalicu, jer je
1. smeće
2. smeće
3. smeće
4. užasno smeće.

Zalman NB-47J ili coolermasterov NB pasivac i usmjeri neki vent da puše prek njega.

Napajnje se ne bi trebalo čuti jer sam imao tog chiefteca i nije se čuo. Onih 7300 okretaja je glupost, ploča krivo čita.

Vent Sharkoon silent Eagle 2000.
Jeftina tih uz solidan protok ili pak klasiku Papst 19db,

istovremeno smo odgovorili pa nisam vidio ovaj post.

1. u linksu(gdje bi sve obavio) imaju samo Cooler Arctic-Cooling Silencer Ultra 64 TCL, "Light", socket 754/939/940, te je skuplji za 30kn..no ako se isplati ok.

2. za sad mi graficka ima zadovoljavajucu glasnocu, te mislim da cu tu rezat troshkove.

3. e tu fakat neznam kaj bi. graficka dolazi tocno do unutrashnjeg kruga "zujalice" na kojem se nalazi naljepnica dfia. te od maticne do graficke ima like 1 cm..ili taman da zujalia stane ispod.
:/

4. ovaj Vent Sharkoon sharkoon 80mm, 17.8db, silent eagle 2000 dovoljan 1?
pitam jer ak stavim dva..zapravo bi mi onda svi otovri na kopu sluzili za isis, te po nekoj logici bi u kompu dobio podtlak, te bi onda (kako ja zakljucujem) bi se ventovi morali josh brze (shto znaci glasnije) vrtit.
takodjer imam pitanjce. ovaj 8.9db, silent eagle 1000 mi je naravno zapeo za oko radi dB, ista je cijena, ali pretpostavlja da bi mi bio preslab?-->
Citiraj:
Originally posted by Isus
Ovako uzimi:

Proc--> Freezer 64
grafa---> Zalman VF 700 al cu@7V,
nF4--->makni zujalicu, jer je
1. smeće
2. smeće
3. smeće
4. užasno smeće.

Zalman NB-47J ili coolermasterov NB pasivac i usmjeri neki vent da puše prek njega.

Napajnje se ne bi trebalo čuti jer sam imao tog chiefteca i nije se čuo. Onih 7300 okretaja je glupost, ploča krivo čita.

Vent Sharkoon silent Eagle 2000.
Jeftina tih uz solidan protok ili pak klasiku Papst 19db,

istovremeno smo odgovorili pa nisam vidio ovaj post.

1. u linksu(gdje bi sve obavio) imaju samo Cooler Arctic-Cooling Silencer Ultra 64 TCL, "Light", socket 754/939/940, te je skuplji za 30kn..no ako se isplati ok.

2. za sad mi graficka ima zadovoljavajucu glasnocu, te mislim da cu tu rezat troshkove.

3. e tu fakat neznam kaj bi. graficka dolazi tocno do unutrashnjeg kruga "zujalice" na kojem se nalazi naljepnica dfia. te od maticne do graficke ima like 1 cm..ili taman da zujalia stane ispod.
:/

4. ovaj Vent Sharkoon sharkoon 80mm, 17.8db, silent eagle 2000 dovoljan 1?
pitam jer ak stavim dva..zapravo bi mi onda svi otovri na kopu sluzili za isis, te po nekoj logici bi u kompu dobio podtlak, te bi onda (kako ja zakljucujem) bi se ventovi morali josh brze (shto znaci glasnije) vrtit.
takodjer imam pitanjce. ovaj 8.9db, silent eagle 1000 mi je naravno zapeo za oko radi dB, ista je cijena, ali pretpostavlja da bi mi bio preslab?

MBO: DFI LAN PARTY UT nF4 Ultra-D
MBO DFI Lan Party DK P35-T2RS S.775
Kingmax DDR2-800 KLDE88F 2 GB
Gigabyte VGA nVidia 8800GT 512MB
Antec super-midi kućište P182B crno
Arctic Cooling VGA cooler Accelero S1
Arctic Cooling turbo modul
Pioneer DVD ± RW DL DVR-215BK SATA
Cooler Master Hyper TX2 CPU hladnjak
Corsair 520HXEU ATX 2.2 modularno
CPU INTEL Core2Duo 8400
stripy je offline   Reply With Quote