Tema: GTA V
View Single Post
Staro 27.10.2015., 18:30   #2246
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor tbogovi1 Pregled postova
Zanime me kad igram online i kad igram svoje misije dali dobivam nove ili se stalno ponavljaju iste? vec sam par puta vadio onog lika iz zatvora, pljacko onu banku sa busilicom i te stalno jedne te iste misije.
Ti pričaš o Heistovima:
Fleeca Job
Humane Labs Raid
Pacific Standard Job
Prison Break
Series A Funding

Mislim da su to svi. Ako sam neki izostavio slobodno me nadopunite.

Imaš i Contact Misije koje su dobre za nabijanje levela i otključavaju se ovisno o tome koji si level, a za pare ti ne ostaje drugo nego grindati po Pacific Standard heistu.

A ima i drugih opcija: LTS, DM, Survival, Race, Capture, . . . da ne nabrajam sve a tu su i (novi) Freemode eventi / Time Trial koji ne donose nešto puno para i XPa.

Novo su Lamarove misije. Kad ih odigraš možeš ih igrati ponovo ispočetka.
Daju dobru paru i dobar XP.

Ali da, uglavnom jednoteisto. Tu i tamo dodaju nešto novo.
Uostalom otvori izbornik pa Online - Jobs - Rockstar Created i vidjeti ćeš koliko toga ima zapravo.
Citiraj:
Autor tbogovi1 Pregled postova
Jos jedan stvar mi nije jasna. Zasto svaki puta kad odradim misliju s nekom ekipom i mislija zavrsi uspjesno uvijek nas taj neki noobina iz ekipe pobije sve kad se vratimo nazad u freemod?
Zato što igraš sa random budalama
Kada nađeš stalnu ekipu ili klan (crew) tako što ti se neće događati. Barem ne svaki put. Uvijek se nađe budala jel
Ili otvori interaction menu (Tipka M) i prije nego kreneš na heist upali "Passive Mode". Tada ti nitko ništa ne može dok ne ugasiš ovu opciju.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 27.10.2015. u 18:46.
osspaljeni je offline   Reply With Quote