View Single Post
Staro 27.10.2015., 10:42   #277
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Kupio bih jos jedan Mi power bank (dvoumim se izmedju 10k i 16k mAh), pa bi trebao preporuku sellera sa ebaya koji ima 100% original proizvode.

Hvala
U istom sam "problemu", jer koliko vidim na eBayu većina ih je Xiaomi licensed što znači da ih je netko drugi proizvodio i unutra nisu baterijske ćelije od LG-a ili čije već, nego neke treće, što rezultira daleko lošijim power bankom nego ovim orginalnim od Xiaomia.

Najpovoljniji, a da je prava stvar: Genuine XiaoMi 16000 mAh External USB Power Bank Battery Charger For All Phones

Ali!

Kolega Bruno_Rv je spomenuo da je bilo na MerimoMobiles trgovini po 20 dolara, potom nestalo pa se zeznuo što je kupio na eBayu.

Gledam tu trgovinu, kad vidi vraga, za 26$ sa free shippingom ovaj od 16K mAh: XIAOMI 5V 2A 16000mAh Power Bank for Smartphone & Tablet

10K mAh 21$: Xiaomi 10400mAh Power Bank

Na Q/A kod ovog od 10K stoji sljedeće:

Q: Is this product is original or not ??And what is the proof of warranty also give me a proof after payment this product will be deliver to me ????

A: Hi, don't worry we only sell genuine items. You will get an order number for warranty proof and a tracking number as proof of delivery. Thank you.

Izgleda je prava stvar, jeftinije nego na eBayu. Ima li tko iskustava sa MerimoMobiles, planirao sam da imam ovaj power bank do Nove Godine.

EDIT:

GearBest - još jeftinije - 21.29$: Original Xiaomi 16000mAh Mobile Power Bank

Zadnje izmijenjeno od: tOta. 27.10.2015. u 11:09.
tOta je offline   Reply With Quote