View Single Post
Staro 26.10.2015., 12:00   #2720
bubimir13
Registered User
Moj komp

bubimir13's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Eh da Java, prokleta nebila, al osobno mislim da je prebacivanje sa Dalvika na ART što se RAMa tiče pun pogodak, recimo na Z3c sa Dalvikom mi je RAM bio više od 80% pun na KK, ovako na LPu oko 60%. A mob ima 2GB RAMa i dokaz da je da to sve može pošteno šljakat na Androidu. Još otkak je došo 5.1.1. leti.

Ma nije mi cilj ništ uspoređivat, evo kad si potego pitanje dialera, ja osobno bi svaki samo ne ovaj googleov, živcira me.

Moja poanta je bila da kak oni ubacuju novitete tak fušaju što prije nije bilo dok je Stevica bio živ. On bi valjd uzo u ruke i radio malo pa čim bi nešt trznulo odma bi valjd dao otkaz ekipi il šta. Dok je bio živ, Android po fluidnosti nije mogao niti prisrmdit iOSu, ma šta god Google napravio. Jednostavno toliko je bio superioran. A vidi sad, jedan HTC, koji je u Android okvirima maltene beznačajan, ima brutalno brzo sučelje, ostali polako idu ka tome. I to je bilo prije nezamislivo i dokaz kak se jedni penju a drugi stagniraju.

Ovo za prodaju iPhonea, moje mišljenje je zbog toga što iPhone drži brutalno visoku cijenu godinama nakon kupnje. Jebate, i kad ga ideš preprodat u 5. ruke svejedno ćeš platit ko sv. Petar kajganu. Zato ne vjerujem da je to zato što iP nešto ima više ili manje od drugih nego čist jer je isplativa investicija. Skupo ga platiš, skupo ga prodaš i umanjiš gubitak. Aj to napravi sa HTC M9? Ili Xiaomijem nekim...