View Single Post
Staro 26.10.2015., 11:58   #565
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Japanski DD su samo jedan stil igre. Izbaci torpeda i bjez. Nemas topove za nikakav dogfight za razliku od amera il rusa. Oni imaju losija torpeda u startu al uvijek bolje topove.

Ja se igram BBovima, predjen Kongo, uskocio u Fuso, nisam ni rundu odigrao, citam forum i los range, ok, free xp i novi hull, i onda je Shotgun Princess na djelu. Treci hull + fire control + engine + upgrade za preciznost, sve nagrindao u roku sat-dva.
Nije bas precizan na rangeu, RNG je brutalan. Al zna se potrefit tu i tamo citadela, prosjecno 50-60k dmga ko od shale.

Nije mi bilo jasno kako ekipa gadja citadele na 20km.
Pogledao par videa i malo zuljao po forumu, i vidio kako radi novi aim assist. Uglavnom, racuna brzinu broda i domet i da ti gdje da gadjas.
Naravno, sredina broda, water line. Za razliku od onoga aimasista prije, sta je bilo radio po ingame podacima.
Ovaj ima svoj XLM file sa brzinama svih brodova + brzine shella, tako ako vidite da vas netko gadja, i bez ranging shota na velike domete i sve pada prema sredini broda, to je aim assist. Al ima i svoju caku, tj, ne radi kako treba na dijagonalne mete, znaci ako brod plovi paralelno, imas waterline liniju i marker gdje da gadas. Dalje je RNG.

Ako meta ide paralelno al ajmo rec 10-20 stupnjeva od onoga sta gadja. Aimasist jos pokazuje marker, uzima u obzir kusr drugog broda, al marker je kao da taj brod sta plovi na 10-20 stupnjeva ide ravno. Znaci, promasaj je garantiran.

Kad covjek vidi kako to govno radi, i onda krene igrat, vidis koliko to ekipe koristi.

Edit. Uzeo sam jedan SS i poigrao se paintom.

Lakse je objasnit sa slikom. Da Fuso ide ravno pod 90°, marker na 3 bi bio tocan lead. Al fuso ide pod, ajmo rec 75-80°, shelovi ce past gdje treba, izracun je tocan, al heading broda od tih par stupnjeva razlike u 11.5 sec travel timea je da ce cijeli salvo promasit. Sad je totalno nebitno sta ima malo nepreciznosti. Brodove koji idu pod 90° se nisani ravno u citadelu, ostale radis korekciju rucno. Za BBove je ovo ogromna prednost, ako si krivo procjenio lead, cekaj 30 sec za novi rafal.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 26.10.2015. u 12:57.
BladeRy je offline   Reply With Quote