Citiraj:
Autor mamutarka
malo nek ih bude sramota kako im čitav ios9 od početka pa do sada 9.1 šteka i trzucka na ajfonu 6
ajde da na petici šteka, al na šestici..fakat nek ih sram bude to nam dat pod gotovo
|
Yup. Na iOS7 sam jos mogao i shvatiti, jer su doslovno sve promjenili. Pa ajde neko vrijeme dok se sve to ustima... No do dan danas to nisu do kraja rijesili, a ni jedna verzija iOS-a jos uvijek nije ni blizu iOS-u 6 po pitanju fluidnosti.
Bojim se da je Iveu dana prevelika ovlast po pitanju softwarea, a ocito od odlaska Jobsa nema tako rigorozne kontrole kvalitete. Apple Music je fijasko samo takav, iako ga predstavljaju kao uspjeh. Nije problem nizak broj pretplatnika, vec je sama aplikacija uzasna. Barem je tu Apple ownao sve ostale, a sad izbace aplikaciju i servis kao da su totalni pocetnici istu napravili.
Gluparije sa Apple Watchom da ne spominjem. No drzi ih iPhone na veliko, ponovno ruse rekorde (iako ni meni nije vise jasno kako im to uspijeva...). Mac se digao takodjer na veliko. No na svim ostalim frontama su jednostavno podbacili.
Servisima realno nisu nikad ni mogli konkurirati, ali im ti servisi takodjer ne napreduju, dapace. A sad su poceli kiksati i u poljima gdje su bili neprikosnoveni. Ja osobno jedva cekam da im iPhone 2-3 godine za redom podbaci u prodaji. Tek tada ce krenuti promjene koje su ocito prijeko potrebne.
Ovako dok kapa nezamislivo velika lova na racun, nemaju ni zelje ali realno ni potrebe da mijenjaju nesto.