Citiraj:
Autor Mario92
1.) Na temelju anegdote raziviti mišljenje za SVE OSTALE modele -
2.) s4 puca na lagani pritisak dok zopo služi ko štihača u notfalu - 
3.) 3 sim utora - ne priznam ja ništa ispod 4, pa ko je vidio imati samo 3 kartice u mobitelu?  
4.) Pošto sam "onaj u susjedstvu" kojeg se pita kaj treba kupiti i kako popraviti neke stvari - uvijek preporučim mobitel sa pravom garancijom i sa nekim imenom koje stoji iza toga. Uvijek, čak i nauštrb performansi. Oni koji kupe kineziće me dosta češće zovu i pitaju zaš ne radi ekran ili zvučnik, zakaj se zblesira ak stisne volume up, zakaj baterija traje 6 sati i zakaj ima neki com.hongyanghulahup proces koji ždere bateriju i megabajte...
Imao sam zbilja puno mobitela - od Sony-ja (prije merganja u Sony Ericsson), Siemensa, Nokia, Sagem-a, Alcatela, Samsunga, Sony Ericssona... jedino sam imao problem sa ekranom od Siemensa CF75 (gdje su mi još ugradili lošiji ekran) i sa SE Ainom i Bluetooth slušalicom koju su mi zamijenili u tjedan dana. Baš me zanima jel bi imao takva iskustva sa PRC modelima.
|
HhhhhHHhhhhhHhhhHhhh... ide u bukmarks

Žalosno je da ljudi ne shvaćaju da razlika ipak postoji... koliko god se tješili da je nema... ali dobro.
Back to theme. Danas vidio uživo Lenovo 70-A. Baš lijep mobitel, iako mi se ne čini nešto fluidan. Ali kvalitetno izrađen i lijep kao Sony

da bi dao 2 soma za njega, bi ako bi mi trebao dual SIM opet.