View Single Post
Staro 25.10.2015., 14:17   #4001
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Ma OIS je ogromna beneficija kod brzine zatvarača, ti jednostavno iz ruke s brzinom od 15 stotinki ne možeš napravit ništa konkretno. Evo, meni Note 3 snizi maksimalno na 17, i opet mi fotke ponekad budu zamućene, a ruka mi je prilično mirna.
A kad imaš OIS možeš stavit i na 10 stotinki, fotka će biti dobra.

@bubimir - Ma nije stvar u tome da je Z5 loš fotić, ne želim to reći, Bože sačuvaj. Automatski način rada ne valja i gotovo. Kad trebaš uhvatit trenutak, ti nemaš vremena poštelavat parametre u manual načinu rada, jer trenutak prođe i više nemaš šta uhvatit. Ti s iPhoneom iz stanja mirovanja možeš napravit fotku za dvije sekunde, vamo ti treba barem tri puta toliko, što je puno. A još da ideš postavke namještat, pa možeš zaboravit na bilo šta. Ma znam ja kakve se fotke mogu napraviti s mobitelima kad se igraš malo s postavkama. Svojevremeno sam s Xperijom S radio "nadnaravne" fotke za pitanje mobitela, jer sam ga pričvršćivao na stalak i izmišljao svašta s lećama, sunčanim cvikama itd. Tako i ti dečki koji hvale Z5 su potrošili vrijeme da naprave nešto konkretno.

Zadnje izmijenjeno od: explorer 4. 25.10.2015. u 14:24.
explorer 4 je offline