25.10.2015., 11:12
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor Wuchko
Druže, na jednu stvar si zaboravio. A to je ukus. Iako kažu da se o njemu ne raspravlja, jel  Jer uzalud nekome G3 i za 1000kn, ako mu se on jednostavno ne sviđa, a Kinez od 2000kn mu je super.
Osobno sam si prilikom zadnjih kupovina postavio letvicu na 200-250€ za novi uređaj, pogledao što se nudi u tom trenutku i to je to. I tu je "problem" jer brendovi za tu cijenu gotovo uvijek mi nisu nudili ništa što bi meni odgovaralo - ili nude manje u odnosu na trenutne Kineze, ili nude isto što i trenutni uređaj kojeg imam, pa bi zamjena bila besmislena. Pod "nude manje" mislim na polovne uređaje sa "stanjem 10/10", "pisanim jamstvom" i sl (znam, jbg pretjerani sam perfekcionist, ali ako nešto želim, to je ganc novi uređaj). S druge strane, jedan npr. Xiaomi mi tu uvijek nudi nešto, u zadnjem slučaju sa Mi4. G3/Z3(c)/S5 novi u dućanu je oko 200€ skuplji, novi novcati zapakirani na njuškalu 100ak €. Meni je osobno tih 100€ doplate zbog jamstva previše, posebno uzimajući u obzir prijašnja dobra iskustva s Xiaomijem. Da im je cijena i jednaka, opet mi je za moj ukus G3 prevelik, Samsung mi jednostavno ne leži, a Z3c premalen. Nedavno sam bio napisao - kad i ako se opečem s Kinezima, vjerojatno ću drugačije razmišljati.. Do tada - 100 ljudi, 100 ćudi, 100 žena, 200 sisa...
|
Čuj, jedno je ukus, a drugo zdrav razum 
Šalim se... nego, imao sam Jiayu G4C. Perfektan mob, za 100 EUR-a. Trebao mi je DualSIM. Odlična baterija, gorilla šajba, solidne izrade bez škripanja... za te novce ništa vrijedno spomena kod renomiranih proizvođača nisam mogao naći. Tako da eto...
No da ne ulazimo u neke dubioze bezveze, poanta priče je ta da teza Kinezi = brand mobovi ne drži vodu
EOD s moje strane na tu temu 
|
|
|