Citiraj:
Autor Drvoje
Slikica venta isto ne bi bila na odmet, s podatkom o veličini venta, brzini i tipu ležaja.
Mrzim kineske sleeve odrone s 30.000 MTBF (bikoz of ušteda), s priko 1200 rpm da iritiraju sluh
Inače pohvale na članku
|
Da, sada vidim da fali slika, izgleda da se nisu sve digle na onedrive. Nadodao sam je.
http://1drv.ms/1i4LWC8
Fluid Dynamic Bearing
Da, trebalo bi mjeriti razinu buke, za sada nemam instrument za to.
Za sada bar s moje strane nevidim da je bilo nekog velikog interesa za ovakva testiranja. A ipak ne radim ih radi sebe. Vidjeti ćemo kako će se stvari razvijati pa ću prema tome odlučiti hoću li nabaviti takvo što jer ipak, taj instrument bi koristio samo i isključivo za testiranja napajanja, do sada mi je sve bilo dostupno pa su mi testiranja napajanja onako, usput.
Citiraj:
Shilka je lik kojeg se slusa kad su napajanja u pitanju.
|
Kratko ću se osvrnuti na ovo;
Tekstovi koji stoje uz mjerenja su tamo radi boljeg razumjevanja prosječnog čitatelja kojem su te nekakve crte koje idu gore dolje nejasne pa se mora osloniti na tekst autora i njegov zaključak.
Ako imamo rezultate mjerenja pod pretpostavkom da su točni a metodologija da ne odstupa od propisane, bilo koji lik koji piše zaključak i njegovo osobno mišljenje je manje bitno bez obzira na njegov autoritet.
Odnosno, pozivanje na autoritet ne dokazuje kvalitetu napajanja već rezultati testiranja.