View Single Post
Staro 24.10.2015., 16:26   #20
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

Mobilni Carizzo (navodno) podržava, a za Fiji nemam informacija, jer nemamo baš puno Fury(X/X2) i Nano čipova na forumu. Svi proizvođači se prave malo mutavi (nepotpuna DXVA2 podrška) u zadnje vrijeme, pa skrivaju ove informacije k'o zmija noge

GTX970 GTX960

Par puta sam već napisao, ali vidim da ću morati ovo malo podebljati, jer će ovo biti često pitanje

Od nVidie isključivo najnovije GTX 950 i GTX 960 imaju podršku za HW dekodiranje HEVC videa.
Ovo možete provjeriti sa DXVA Checker alatom:
Ostali modeli grafičkih kartica NE vrše HW dekodiranje HEVC-a, već to obavlja CPU.

Mea culpa. Ispada da mi je bolje uzet zasebnu GTX 950 za hw

Anyway, proba san i pot player, i onaj video od 20MBita lakse ide. Kasnije okacin SS kad se vratin doma. -->
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova

Mobilni Carizzo (navodno) podržava, a za Fiji nemam informacija, jer nemamo baš puno Fury(X/X2) i Nano čipova na forumu. Svi proizvođači se prave malo mutavi (nepotpuna DXVA2 podrška) u zadnje vrijeme, pa skrivaju ove informacije k'o zmija noge

GTX970 GTX960

Par puta sam već napisao, ali vidim da ću morati ovo malo podebljati, jer će ovo biti često pitanje

Od nVidie isključivo najnovije GTX 950 i GTX 960 imaju podršku za HW dekodiranje HEVC videa.
Ovo možete provjeriti sa DXVA Checker alatom:
Ostali modeli grafičkih kartica NE vrše HW dekodiranje HEVC-a, već to obavlja CPU.

Mea culpa. Ispada da mi je bolje uzet zasebnu GTX 950 za hw

Anyway, proba san i pot player, i onaj video od 20MBita lakse ide. Kasnije okacin SS kad se vratin doma.