Citiraj:
Autor coconut
Svakom se mobitelu može zamijeniti baterija. Caka je u tome da ćeš se morati malo zaigrati alatom, a ne samo otvoriti poklopac i staviti novu bateriju.
|
To je onda zajebancija, to mi netreba uzivotu pored drugih zajebancija. To su kineski mobiteli i moguce je da im je baterija cak losija nego kod razvikanih marki kak je Samsung, Sony itd. zbog ustede u proizvodnji. Pa evo na svom prapovijesnom Samsungu S5670 kojeg mislim zamjeniti za drugi svake godine mijenjam bateriju zato ocekujem da cu to raditi i na kineskom.
Citiraj:
Autor Ag008
Pa nisu svi Cuboti loši, nitko nije ni pružio šansu njemu, ne razmišljate slobodno.
Pa po specifikacijama, manje para, iz EU pa nema ni poreza (odmah -25% manje), ima bolji ekran... Po svemu ostalom kao Meizu m2 Mini, kvalitetu izrade još ne možemo reći jer nema recenzije no treba pružiti šansu.
|
Cubot je jos prije par godina bio sinonim najlose kineske kvalitete pa mi je zato malo cudno zasto ljudi preporucuju Cubota pored Meizu, Xiaomi, Lenovo itd. Mozda zbog nabrijanih karakteristika koje nije moguce iskoristiti tipa 8 jezgri, dok 1-2GB rama je jos ok.
Po meni je bitnije gledati nekakvu kvalitetu pa onda karakteristike ipak servis nije unutar tvojeg prebivalista nego Bogu iza nogu, Kina.
Jel mozda ima ko informacije koliko je kostalo slanje mobitela u Kinu zbog kvara ?
Dali Xiaomi, Meizu i Lenovo i dalje sinonim nekakve kvalitete i softwerske podrske ili se to nes srozalo, pitam jer nisam u tim vodama ?