Citiraj:
Autor sin93
jake ti trgovine puffkalica, na svim forumima ljudi kažu da imaju najgoru moguču opremu i klonove koje čak ni kinezi neče prodat.
za 2oo kn DNA 30W + silverplay RTA i efest 18650 35A, ok realnih 20A ali eto.. to sam prije cca 2 tjedna uzeo. i u dolasku mi je iStick 30w za 150kn. na fastu je novi toliko negdi jbg
mislim nije da ja podcjenjujem tvoje, ali može se nač, meni je veći problem samo kad uzimam sa 2 mjesta pa onda pošta mi bude skupa i promjeni cifre.
|
E jbg,nisam ja toliko u tome...ma lik iz puffkalice di kupujem tekucine je ok,kuzi se dosta...nisam ni mislio da podcjenjujes,nego mi nije jasno kako se moze slozit bolja kombinacija za 200kn od kombinacije koju sam platio 450kn prije mjesec dana...zvuci mi nemoguce,a jos kad vidim cijene isticka...nema ni na njuskalu ni na nekoj face grupi ispod 200kn.
Meni je ovaj subox čudo al brate to guta tekućine...moze se parit i na 50w,nema dry hita...al tekucina bude vruca pa se osjeti malo u ustima...na 35w mi je sweet spot...0.5ohm grijac...