View Single Post
Staro 23.10.2015., 11:57   #1158
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor lucija85 Pregled postova
Puno hvala na tolikim odgovorima

Koliko sam shvatila AMD je odavno izgubio bitku za procesore pa nije nikako opcija, ovo bi trebalo bit high end računalo koje će biti na visokoj razini par godina ali najbitnije je da se lako može nadogradit sa novijim stvarima kasnije, zato ne znam kakvu matičnu ubacit a da je spremna na sve novije tehnologije, ne bi htjela da matična postane obsolete za par godina pa da se mora mjenjat i slično.

Što se gejmanja tiče računalo treba biti spremno za Oculus Rift i Cyberith Virtualizer pa zato treba high end grafička, većinom za open-ended tip igara pa zato SSD od 500gb za početak na koji će ići takve igre putem Steama. A rad nije nikakav zahtjevan pa tu neće biti nikakvih problema bez obzira na jačinu konfiguracije.
Onda ti je najbolja opcija ono što je sphere složio, pošto ti je ubacio najjaču grafu trenutno na tržištu. A ssd ti je dosta da je i 250gb ako ne igraš puno velikih igara istovremeno. Ako igraš onda 500gb, al zapravo bacanje para.

Smarticeva konfa nije loša, al naginje u korist cpu naspram grafe.. A u igrama bi oba procesora trebala jednako radit. S druge strane, pošto ti buđet dozvoljava,možeš i kombinirat pa uzet i7 6700 + gtx 980ti iako je to vjerojatno overkill za igranje.

Citiraj:
Autor lucija85 Pregled postova
Gotovinom u Linksu, njihove web cijene mi se čine jako povoljne za razliku od lokalnih shopova, ušteda od 1-2 tisuće kuna ukupno a buđet je općenito 15 tisuća.
s ovim se ne bih nikako složio.
nub je offline   Reply With Quote