View Single Post
Staro 22.10.2015., 21:50   #5760
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Baterija na S5 mi je odlična, usudio bi se reći čak i bolja nego na Lg G2. Jedini problem mi je kad je cijeli dan na krajnjem dometu Wi-Fi signala (nažalost često) pa sam mijenja izmedju Wi-Fi i mobilnog jer nikad ništa ne gasim pa tada dosta pocuca. Nekidan sam uhvatio SS (od jednog izrazito kvalitetno provedenog dana )

Samo Wi-Fi, većina Chrome i YouTube a inače imam oko 6h SOT u dva dana pa onda ide na punjač i za moj pojam je to jako dobro.
A punjač je ovaj u kombinaciji sa ovim prijemnikom jer mi je dosadilo skidati poklopac utora i mogu ih preporučiti nakon mjesec dana korištenja (za one kojima se mobitel puni večeri jer ne ide preko 760mAh, na toliko je ?? valjda ograničeno QI punjenje kod S5).
Prijemnik je jako tanak, navodno zadržaje IP faktor, iako nisam vidio da je netko oprobao ali eto prašina ne ide dalje nego li je išla dok ga nisam imao a manje više je stalno u takvim uvjetima.

A maloprije mi je stigao OTA na BOJ1, u opisu kao i uvijek, poboljšanje performansi i ispravljanje grešaka...
NHF al ovo nije relevantno. Ovaj score si ulovio sa najnizim brightness-om i upaljenim videom od par h na youtubeu ( i chrome-u ). Instaliraj viber, whatsapp, messenger, facebook apk, mail sync, zaigraju koju tezu igru i zaklat ces bateriju. Ako tada dobijes upola dobar score onda si na konju. Svi znamo da S5 ima odlicnu bateriju, al 10h SOT-a se mozes postici samo na gore opisan nacin.