View Single Post
Staro 22.10.2015., 19:45   #1
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
problem sa gmail-om

dali mi neka dobra dusa moze reci dali se ikako te ljude moze kontaktirati i pokusati objasniti situaciju.
naime svako toliko mi onemogucuju logiranje na meil jer kao detektiraju neke probleme bla bla, a radi se o tome da se ulogiravam redovito sa nekoliko lokacija i nekoliko ip adresa u ovisnosti gdje se nalazim (kod kuce preko outlook-a; u tranzitu preko moba-a; u uredu preko web-a).
danas me pak docekala poruka koju do sad nisam vidao i neznam kako se izvuci iz toga:

"Nažalost, trenutačno ne možemo obraditi vaš zahtjev Iz sigurnosnih razloga Google ponekad može odbiti prijave u slučajevima kada smatramo da bi zaporka računa mogla biti ukradena. Da biste ponovno dobili pristup svojem računu, pokušajte se prijaviti s nekog drugog računala. Ako to ne uspije, možete poništiti zaporku ili saznati više."

koji vrag im to znaci vise. tesko da mi je neko uletio u racun jer zaporka mi je ful duga i komplicirana, zahvaljujuci proslim prcanjem od strane njih.

iskreno maknuo bi taj prokleti gmail, ali cjela hrpa foruma i sajtova mi salje na taj meil, a nemam ni vremena ni zivaca to sve ici mjenjati.

neki savjet, nesto...

geronimo_2 je offline   Reply With Quote