View Single Post
Staro 22.10.2015., 19:35   #1222
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor KhongLo Pregled postova
Sad kad sam vidio tvoj post, odem na Google Drive da vidim je li i meni nešto takvo napravio... Nije, ali zato sam dobio poruku dobrodošlice:

Inače Google Drive koristim samo unutar browsera jer na njemu nemam ništa osim slika koje ionako nikada ne gledam. Nećeš razbojniče jedan! Odmah sam otišao na Change setting i maknuo kvačicu.

Samo čekam da Edge dobije support za addonove i da malo poboljšaju antialiasing fontova. Kad to dvoje bude sređeno, Google dobiva pedalu.
Ma lako sta on sprema na drive, ali ako već spremaš na drive pusti attach na view. Ne da ja moran manualno to radit. Radi ako ide dran 'n' drop, ali sama kvačica (a navodno radi) mi je posala samo link na GDrive. I lik me zove da ne moze otvorit.

K A T A S T R O F A

Da se razumimo, GDrive mi je odlican, koristin ga za masu stvari, ali to trpanje mi je diglo tlak. Ovaj gori falg ne radi. I dalje ko debil moran uc u tab pisme koju san tek otkrio i zelio bi da mi svira u backgroudnu. Jer da san tio taj tab stavio bi da fokusira nove a ne da idu u background. Koji debosi.

Ako ko nadje rijesenje neka posta.