View Single Post
Staro 04.10.2005., 18:54   #46
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by ćiber_manija
Koliko ja znam on ima samo bicikl(bike)!
ne imam i motor koji je trenutno u nejmackoj morao sam nabrzaka nazad pa sam avioncekom poletio...fina lepa crno zelena r6-ica prava za paryanera al to se poklanja i uzet cu si cbrku pomogucnosti opet crno zelenu ak ne onu crno crvenu naglasak da ja nesmijem vozit nis iznad 125 kubika

sto se tice bajkova...imam 2 škota(scoot) jedan sa altusom drugi deore xt i imam kastle sa stx opremom...svaka rama je crom molidbena sto znaci 2 najtvrda rama...mozda cak i natvrda...felge su aluminijske i pojacane dok su kocnice na 2 v breake a jedan ima(plavi skot)prastari v break...velka razlika...nadalje imam jednog aluminijskog sa 2 diska i alivio opremom sa tokarenim felgama rama rucni rad u svicarskoj...i naravno najjaci bajk...stara njemacka specijalka...a sad slatke cijene: svaka rama od bajkova(osim specijalke i aluminijskog koji nema ime) dode izmedu 4500ak je y i 7000 ak je t(2 t i 1 y) sama stx oprema dakle cijela na kastle-u dode 700eura altus samo 100 deore xt oko 200...svaka felga dodee oko 130 kuna i tolko guma(sveukupno 8)+specijalka!specijalka je bila poklon i nju se stvarno nemoze procijenit jer je posebna izrada...a rucni rad aluminija je neznam kolko vrijedan jer je od staroga( )

mc_fish je offline   Reply With Quote