Citiraj:
Autor gnujko
Baci usporedbu sa Minekazeom kad upgrejdaš Mutsukija.
|
Jučer u ranked uletio u dvoboj sa drugim Mutsukijem dok smo osvajali bazu. On je imao Hull C, ja na Hull B. Prvo me avioni otkrili i CV pokušava perma spot na meni. Nisam ni avion uspio skinut. Nakon toga spomenuti dvoboj. Uspio plasirat par granata ali stock topovi iako ih je 4 nisu nešto. Uspio sam par granata stavit na njega sve je u konačnici završilo loše po mene.
Odlučio stavit Hull C i nadogradit top na veći ROF i bolje okretanje. Iako sad imam samo dva topa, čak sam uspio i u dvoboj sa Hatsuharuom uletit i preživit dok ga nije dokrajčila Omaha. Opet me CV probao perma spotat, no ovaj puta je ostao bez 2 aviona prije nego što je stigao izać izvan dometa.
U svakom slučaju mislim da se isplati stavit Hull C, toliko da čak razmišljam stavit
Main Battery Modification 2 umjesto trenutnog
Torpedo Tubes Modification 2 za još bolji ROF i okretanje.
Iako nemam puno odigranih partija sa Mutsukijem još, imam isti broj partija kao i sa Minekazeom, bolji postotak pogodaka torpeda ali puno manji broj potopljenih brodova. Najčešće jer pogađam brod koji je na full HP pa ga netko drugi dokrajči i zato što sam sa T5 Minekazeom bio u borbama sa nižim Tier brodovima pa je i manji broj torpeda bio potreban za potapanje / flooding.