Pozdrav.
Molim pomoć oko odabira
Coolermaster CM 690 III
Fractal Design Define R5
Phanteks Enthoo Pro
Corsair Carbide 500R
Corsair Obsidian 450D
Vrlo se dvoumim oko odabira kućišta jer želim nesto povoljno a opet kvalitetno sto mi moze izdržati dvije, tri generacije računala. Navedena kućišta mi odgovaraju izgledom i imaju dobre ocjene. Sistem ce biti pretežito za gaming(planiram SAPPHIRE NITRO TRI-X R9 390 8GB) te znam da mu treba prozračno kućište koje neće gušiti hladnjak grafičke kartice. Karticu ne planiram uzimati reference model vec aftermarket dizajn možda čak i od MSI. Treba mi kućište koje ne bruji pretjerano a opet izgleda jednostavno, kvalitetno, ne prenapadno i prozor sa strane me ne zanima jer nisam za pokazivanje interijera pretjerano, želim da pc bude jednostavan a opet zvjerka iznutra. Najviše mi se sviđa define r5 jer mi je također bitno da kućište bude tiho. A r5 onako
Je spoj elegancije i tihog rada. Nikako se ne mogu odlučiti jer se bojim da ce r5 jako grijati i samim time smanjiti dugovječnost mojih komponenti. Za pc ne planiram overclock ali za GPU planiram izvuci barem jos malo fpsa iz vec toliko nabrijane kartice same po sebi.
Hoće li define r5 biti dobar izbor te ima li NETKO neko od ovih drugih kućišta da bi mi ga mogao preporučiti
Unaprijed Hvala