Citiraj:
Autor wooden
Nikakav ugovor nije sklopljen dok ti kao kupac ne platiš taj proizvod, odnosno, dok svaka strana ne ispuni svoju obvezu...
|
Ugovor je predajom stvari i plaćanjem ispunjen, a sklopljen je onog trenutka kada obje stranke pristanu na uvjete.
Prodaja je konsenzualni ugovor jer se smatra sklopljenim samim sporazumom (konsenzusom) stranaka, a ne tek predajom stvari. Ona je dvostrano obvezni i recipročni ugovor jer prodavatelj njegovim sklapanjem preuzima obvezu predaje stvari, a kupac obvezu isplate cijene, odnosno prodavatelj je ovlašten tražiti cijenu, a kupac je ovlašten tražiti predaju stvari, odnosno, svaka ugovorna stranka ujedno je vjerovnik i dužnik. link
Istaknuli su krivu cjenu . edigital greška, nisu poslali obavjest - edigital greška. Zašto bi to bio problem kupca, zato jer se nekome ne sviđa da bi netko mogao dobiti fotoaparat od 1k kn za deset??
Još jednom, 2012, ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 od 1500kn se kupovala za 704kn, znalo se da je greška i ploče su svi dobili koji su je naručili po cijeni, jedan komentar je bio
sada sam tek pročitao ovo i srce mi plače. Ja sam za svoju prije par mjeseci dao 1500.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Uvjeti postoje uvijek.
|
Ako može, ako ti se da argumentiraj, budi odvjetnik edigitala, točno kako bi ti sad raskinuo ugovor koji si sam povrijedio?