Citiraj:
Autor Old Iggy
Kakvi vražji sudovi? Što misliš da ovo odmah ide na sud? 
|
Ne mora ali bi moglo.
Citiraj:
Daleko je to od suda, na stranu što ne znam na osnovu čega bi koga sudio.
|
Nepoštivanja odredbi ugovora.
Citiraj:
Naravno da je pogriješio, što ne znači da netko time mora ostvariti imovinsku korist, dapače.
|
Imovinska korist je rastezljiv pojam, imaš je i kad kupuješ na rasprodaji. U ovom slučaju najbitnije je da nema nezakonitog pribavljanja materijalne koristi sebi ili drugima.
Ili, kupio sam preko njuškala novu novcijatu neotvorenu 970 sa računom za 2000kn dok je u trgovini bila 3200, materijalna korist je 1200kn, misliš li da sam trebao razmisliti prije toga o moralnim dvojbama je li razlika materijalne koristi prevelika? Daj reci, da si bio na mom mjestu bi li kupio grafu? Ofc da bi.
Kad vidiš priliku kupuješ, edigital je pogriješio a zašto druga je priča.
Citiraj:
Njihova jedina greška što nisu obavijestili prije ispravka cijene.
|
Greške se plaćaju.
Citiraj:
Autor Munjara
Slažem se s Iggijem. Samo propust jer nisu poslali obavijest, nikakvo drugo natjeravanje.
Cijena je bila takva da je svakoj zdravorazumskoj osobi bilo jasno da je riječ o grešci u unosu.
|
2012 kupovale su se ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 za 700kn dok je cijena bila više od duple, svi na forumu su znali da je greška i svi koji su mogli kupili su i nitko nije imao primjedbe, jedina razlika je da je ovdje razlika u cijeni veća.