Citiraj:
Autor Tomtam
@Brown Acid: Hehe, pa dobro, ne moras bit tolko ironican. Ne trazim neunistiv mobitel. Screen protector nije skup, mozda ga samo ne volim. U svakom slucaju, kad uspoređujem dva predmeta, ako jedan ima iole nesto bolje, to mu je plus i sad kad znam kako stoje stvari uzet cu Rn2 i taman to.
Svakako, hvala na odgovoru. Postavio sam upit, baš zato da dobijem odgovor jer ga sam nisam nasao. Mislim da je to ok.

|
Ma zajebavam se malo

Jedna stvar ako ga uzmes, kada budes stavljao noviji software tj. ako s xiaomi.eu, verzija 5.10.8 ima neki battery drain, vidio sam da se ekipa zali da im baterija kratko traje, no verzija 5.9.24 radi odlično i baterija traje i traje i traje..vidim da postoji i 5.10.16, njega još nisam probao..
Eh da, vidio sam vijest da je Xiaomi najavio da će Note 2 biti apdejtan na Marshmallow.
Citiraj:
Autor mrva_zg
Evo nakon igranja preko vikenda sa REDMI note2
[url]Da li imate preporuku za koji ROM za njega i moram neki kvalitetni case uzet jer silikonski koji je došo s njim je za kurac 
|
Ja sam narucio glass screen protektor za njega + Aixuan Case https://www.youtube.com/watch?v=4MLe7XtgNxA
Ako ti se ne zuri, pricekaj koji dan pa ti napisem tu kakva je kvaliteta kada dođe, na videu se cini dobrom.
Šta se roma tiče, skini si s xiaomi.eu (hermes) 5.9.24 - radi odlično i nema kineski bloat.
Jedna napomena, instaliraš li 5.10.16 nemožeš baš lako ići natrag jer je to novija verzija androida (5.1) dok je 5.9.24 i tvoj koji imas mislim 5.0.
Update ti je jednostavan, skines rom, prebacis na karticu, ides u settings>about phone> system updates i u gornjem desnom kutu "choose update package"
Koristim ga vec neko vrijeme, mob mi je doslovno krcat aplikacijama i igrama i radi brzo kao i prvi dan.